Fælt trafikkkaos på mårran

Kraftig snøvær og glatte veger gjør att dom som biler må passe seg litt. Det er det itte ælle som gjør læll!
I dag tidlig stod det en bil i grøfta i Hølmebakken, mens sjafør'n venta på hjølp. Den hadde sekkert liggi litt væl langt tæll høgre og fått eine hjulet uti snøkanten. Lifsfarli!
Nærmere sentrum stod en lastebil fast. Stakkar'n sku sekkert på arbe, men klarte å kjøre seg fast på si eiga tomt. Det store bilen der blir nok værre å få laus.
[Publisert 06. Januar 11]

Gråbein

Det blei i dag oppservert 3 gråbein på Nordbyjordet. Pass dikk!
[Publisert 13.Oktober 2010]

Bil tå vegen i dag

En bil åk tå vegen ve Henriksen i dag ti'li. Det meldes itte om noe personskade æller pumping.
[Publisert 19.10.09]

Kjære redakksjån!

Anngåne grevling å øbbørtjenn

Je får ette nåkk a Hølmenbyen. Det er ette no i væla som kan måle sæ me byen ve myra.

Je kjenner ette myra no spessielt gått, men je ræjner me atte det går mye grevling der.
Kan dere i styre å stell få årna me en ekspedisjon ut tell det innre a myra? Je fåreslår atte
detta arransjeres nattestider for å få me fråsst, ugleskrig, parringslek fra grevling i en å
samma frekkvens. Åbligatorisk me truger på bæjna.
Je trur det blir gått frammøte tili i desember.

Kan dere såm sitter i styre å stell disskutere detta?


Et lite dikt kjærlighetsdikt ska dere få me på veien:

Myra den bugner a spennende saker
mølter, å renner, å flue
men ette no ste der øbbør'n vaker
det hadde nåkk vært et skue

Hva åm vi grov ut et øbbørtjenn
å fyllte det me klart kildevann
Dit kunne vi ta me vår kjæreste venn
Å sitte på vært vårt mjølkespann

Bare se på vaka
å klø sæ på haka

Hilsen kai larsen
[Publisert 09.September 09]

Lokalt bryggeri på studietur i Dublin

50% tå di ansatte på Lierfossbrew har vøri på studietur i Dublin. Både Guinness og Jameson vart saumføri me blanke ævver og fotoapparat. Bryggeriet skryter tå at dom tok 700 billeder i smug, så detta må vel nesten kalles industrispionasje? Lierfossbrew fortæller at konkurrentene bruker mye tå samma framgangsmåten som Lierfossbrew, men dom har et støkke igjen. Ølet og whiskeyen vart prøvesmaka fleire gonger men det kan itte ha vøri spesiellt godt, for ingen husser åssen det smaka.
Billede 1 : Daglig leder foran Guinness porten
Billede 2 : Daglig leder og bryggefrue foran vannet som brukes tæll Guinness. Vannet var forresten reinere enn det som renner ti Lierfosselva.
Billede 3 : Daglig leder med venner foran inngangen til Jameson
   
[Publisert 17.April.09]

Kjære redakksjån!

Je aa kjærringa elsker kjøreturer i Hølmenbyen. Det er saa liddeli mye pent aa se. Kjærringa ser paa gærriner, aa je ser efter ikkøn. Vi kan kjøre i timesvis, att aa fram. Sist freda hadde vi atten turer fram aa tilbake. Je fekk aue på to ikkøn i et åspetre. Vakkert syn. Je blir saa lyrisk a Hølmenbyen. Her er et sjøkomponert lite dikt:

Hølmenbyen, saa vakker en by.
Je faar frysninger i ett.
Følk i by'n er flotte følk.
Me mye innbakt følkevett
Det er mye ikkøn i trea ve myra.
Je elsker de dyra.

Hilsen
kai larsen
[Publisert 10. Februar 09]

Itte utfordre urskævinger i basstua!

Reddaktør'n var på Urskæv me guttongen, for han ville gå på skeiser. Ve skeisebanen er det en miljøstasjon. Der fekk reddaktør'n se en alvorlig overdimmensjonert kardong!. Hvis detta representerer gjønnomsnittet hos en alminnelig urskæving så anbefales det itte å urfordre de kara der i basstua. Da kan du ende opp me å måtte rømme i forlegenhet. 
dong.jpg (973560 byte)
[Publisert 12. Januar 09]

Godt nytt år!

Vil me detta ønske ælle som leser denna sia Godt Nytt År. 
Her kommer et vinterbillede frå idylliske Holmensvingen 

holmensvingen.jpg (259941 byte)
Trykk her for full størrelse
[Publisert 05.01.09]

Spetakkel i svingen

Akkurat nær ribba ligger å vælter seg i sælt og pepper, akkevittessensen arber som en tyrker for å få bort smaken tå dårlig fusel, juletreet har ællt bynt å drøsse mens det står a vagar i et hjørne på stua. Da vakner innbyggera tå no lendi fælt leven. En gravemaskin midt i svingen! Å sker den der å gjøra? Åffer ligger det tjukk fæl ledning der? Å er det på den are pallen? Å ER DETTA FORNOE? Sker det bygges lokalt kraftverk? Sker dom legge strømmen i bakken? Er det rett og slett ei gropersnokfelle? For følk som oss i by'n som er litt over meddels interessert i å som skjer rundt oss,  henvender vi oss tæll ryktebørsens medlemsmasse for å finna ut å detta er for no. Tips blir som vanli itte belønna, for det har vi itte råd tæll.
Go Jul og Godt Nyttår, uttas detta rakett-fanteriet! Hælsen Reddaksjon
[Publisert 23.Desember 08]

Vikti nyhet: Dessa siene blir nå gjort om tæll noe meir moderne

Sea 2003 har detta nettstælle sett omtrent likt ut. Nå har reddaksjon sett seg nøtt tæll å følje utveklinga, og ta i bruk meir moderne systemer. Nå bler det snart utnevnt journalister som sker bidra me å hølle nyhetene oppdatert. Sånn at reddaktøren kan ligge på soffan og vile mædda i fred og ro uttas at følk forstyrrer heile tia.
Det kan bli noe plunder og heft i ei stønn, men nær det er ferdi kommer det tæll å bli no lendi fint. 

Di kan titte her for å se åssen det blir  [Publisert 15.11.08]

Fin gli i trafikkbilde i dag mårras

Det mælles om fin gli i trafikken gjønnom svingen i dag. Det bruker å havne noa biler i svingen hårt år, men det har itte skjedd ennå.
[Publisert 29.Oktober 08]

Mårrabrø oppservert i by'n

I dag tili blei det oppservert ett mårrabrø mellom Hølmesvingen og sentralpoststativet i Hølmen. Det som kjennetegner et mårrabrø er at det er ganske hardt, og bortimot full lengde, akkurat som detta her. Vi anmoder den som mankerer brøet sitt tæll å plokke det opp før tongtrafikken kommer, for da blir det bare smoler tå det.
morgenbroed.jpg (263645 byte) [Publisert 24.September.08]

Hølmenbyn fråfløtte...?

Tæll Ræddakksjon,
I går æfta - lordasæftan ve fæmtia - var je på tur frå Mangskæven bolåver tæll'n Per, kompisen min i Blaker. Je tok likeovervegen frå Høgrom tæll Lierfoss og kjørde jønnom Hølmenbyn uttas å se et mennesje. De eineste tægn tæll liv var ein ræv svænskregistrert Volvo sømm sto å støe seg innåt en husvægg.
Er hæile ste fråfløtte? Æller har ællt sømm er ræsst på feri?
Hællsen, Hævvær'n [Publisert 21.07.08]

Gamle billeder frå by'n

Endeli har noa gjort ett arbesslag for å få inn gamle billeder tå Hølmenbyen her. Vi takker og bokker. Ei flaske Champagne (Lierfossbrew) kommer i postkassa. Her er dom : http://www.primusweb.no/search.do?criteria=holmenbyen&owner 
[Publisert 20. Juni 08]

Et tilbakeslag for grøftefylla

Nå har dom gjort grøftene så jupe att det er rett og slett lifsfarlig å gå himmatt frå fest. En kan ressikere å detta nerri grøfta og ligge der i da'asvis tæll noe kommer å se en. I værste fall kan en ressikere å dævve. Det kan være verdt det om detta er forstadiet på ny asfalt. Men det sker væ spørs.
 frfyll.jpg (131640 byte)
[Publisert 5.Januar.05]

Gammalt nytt

Visst er det no karer som har kjerringer me vondt i ryggen. Her er årsaken (innsendt fra Solvang 14.4.08) :
avisutklipp-husmor.jpg (610521 byte)[Publisert 15. April 08]

Enden på væla

Det hender reddaksjon er ute i bygda og peiler ståa på væla. Nå lakker det nok tæll fant ser det ut føre. Siste forsøk på å spara penger er å kjøpe så stutt sjukebil at pasienta må sitta på huk baki. Heretter kalt "Stuttulanse" Makan!
stuttulanse.jpg (299200 byte)
[Publisert 14. April 08]

Har hale, mankerer ikønn

Familien Pandur fant en ikønnhale i kattedassen på veranda'n. Nå venter dom spent på nær ikønn kommer å henter'n att.
ikoennhale.jpg (312790 byte)
[Publisert 17. Mars 08]

Kullturkollisjon……

Bedre seint enn ældrin, legger vi ut detta brevet her : Slækta tæll mutter’n var innante Mangskæven. Bæstefar min fløtte hit tæll Modom omkring nittensju, og førrde’ omm’n strævk me’ i fireåfæmti så husser je godt dialekta hass. Å før i tia hadde vi my kontakt me slækta i Urskæv, men nå er’e att bare et partre støkker tå dom. Mutter’n hadde vøri såpass my på Mangskæven i ongdommen att’a hadde lagt seg tæll en del tå spæssialuttrykka.

Farslækta mi kom frå Sigdæl, og sigdælsspråke æv har mamfli spæssialuttrykk. Slekke uttrykk kan lætt gå i surr.

Je husser en sommar sømm et følje me urskævinger var på feri her på Modom. De kunne væl ha vøri omkring nittensæksti, førr je var bare guttongen. Ein kvæll på slutten av denna ferieringa sømm fatter’n å’n onkel Arne å’n onkel Alfred å’n onkel Krestjan hadde sli ti seg ein kaffidåkter æller to så var’e væl’n onkel Krestjan væl væ, sømm sa at – ”Ja nå lakker å lir’e tæll hånndass att.”

Han onkel Arne å fatter’n vart bare sittanes å kope på inan, åsså sa fatter’n – ”Je trudde hånndass betydde sånn kjemikaliedritær som dom bruker på hytter å sånn, je gitt, den bærer’u jo i handa når du ska sta å tømme’n”

Ætter att je vart vaksen så har je kømmi tæll at dætta må ha væl ha vøri ein slekk kullturkollisjon dom kaller væ.

Jaggu har je vøri hældi sømm har vøksi opp i tre så betydningsfulle kulturer sømm moing, urskæving å sigdøling.

Hællsen,

Øyvind Haugen.  [Publisert 5.November 07]

Bryggeriet LierfossBrew fortsatt i farta

Det er mange som trur at detta har vøri tull og fanteri. Men det er det itte. Lierfossbrew brygger øl med reint vatten frå Lierfosselva, og det er så sant som att høgbrua er låg, att kælvehagan er tom for kælver, att dyrrutjenne er dyrrutjenne.
Bryggeriet tappa nå sin 2. produksjon. Øltypen er "Pale Ale". Blir morro å se om denna blir bra. Kvaliteten på første runde med hveiteøl vart no lendi bra. Har fått høre nordante at den virker slankende æv. En kar som tok en hveiteøl på søndag gjekk ner 2 kilo utover i uka! Tenk å tunn han hadde vørti om han hadde drøkki ei heil kasse?? Ja det er bare å regne seg fram tæll det.
Bryggeriet har fått utruli mye skryt, og følk tilbyr seg å kjøpe øl i kassevis. Men det er jo itte lov å sella himelaga brygg. Følk har prøvd å selle brygg frå Hølmenby'n før, men da kom lensmann å tok dom.
Nå planlegger bryggeriet en produksjon tå både hveiteøl og juleøl, og en skarp versjon tå Irish Stævt er akkurat ferdig tæll flasketapping i kvæll. 
"Dreaming about a brown Christmas".
paleale1.jpg (67289 byte)
[Publisert 15. Oktober 07]

Gørrelva på Wikipedia

I dag fekk vi inn ei fin melding. Områdene rundt by'n har kommi i lexikon gett. Gå dit : http://no.wikipedia.org/wiki/Hovedside og søk på "gørrelva"
[Publisert 3.10.07]

Gammalt bilde

øystein-høgbrua-2B.jpg (174619 byte) Her ser vi'n Øystein poserer stolt foran høgbrua. Bilde er frå flommen i 1962. Lite visste'n da at han skulle bli en habil Panterkjører i vaksen alder. 
Vi etterlyser fleir gamle billeder frå by'n. Sett igong å bla i gamle album!
[Publisert 12.September 07]

Lokale krefter brygger på noe.

lierfossbrewuttasdugerduiitte.jpg (99994 byte) Det lokale bryggeriet LierfossBrew Breweries (LB) starta i forrige uke sin første dunk med øl. Den putrer og gjærer og høres ut som en gammal motorsag på tomgang. I første runde er det hveiteøl (weissbier) som blir produsert. LB har go eksperthjølp frå erfarne bryggere frå Toten. Hveiteøl smakar annsless ænn vanlig murer, men mange liker den særegne smaken, som kan minne litt om fersk gjærbakst. I neste runde planlegger bryggeriet å lage både Lierfoss Juleøl og Høgbrew (tæll minne om gamle høgbrua) med vatten frå Lierfosselva. Elva er visst så forurense nå, at det er bare å setta tæll sukker sier dom. Så kostnadene ved å laga detta ølet blir minimale. Salget blir itte i buttikken, for der er det jo itte følk der lenger. Det kommer nok tæll å bli distribuert via kjentfølk. Bryggeriet har hjølp frå ei ganske lokal kunstner for å tegne etiketten på flaskene. Det blir nok lagt ut bilde tå ferdig produkt om ei stønn. Så følg me..
[Publisert 10.September.07]

Pressemelding frå foreningen 1933 Lierfoss

Reddaksjon fekk inn ei pressemelding frå foreningen 1933 Lierfoss, angående en løsning tæll postnummersaken. Trøkk HER for å lesa meir.
[Publisert 14.August.07]

Itte brann ti bedehuse

Nær følk bilte inn ti by'n vestante, kunne det i dag se ut som bedehuskjelen hadde kokt tørr. Det var stor røykutvikling over Holmenbyen sentrum. Men det var bare Finnen som brant skævven på tomta si sånn att ælle sker se det fine flagge hass. Brannsekkerheten er sekkra me ei stor zinkbytte me vatten frå kjenne, så det er inga fare.
 bedehusbrann.jpg (17648 byte)[Publisert 27.07.07]

Gikk ikke videre

Retrophilia gikk ikke videre i Emergenza Music Festival i går. Fredag ble bussen avlyst pga. få påmeldte. Det var rekordlav interesse tross iherdige forsøk på å dra med seg supportere. Bandet stilte opp med nesten 30 personer, altså under halvparten av de som var på semifinalen. Konkurrentene hadde flere supportere og Retrophilia kom ikke med blant de 6 bandene som ble stemt videre til Jury. Bandet melder ellers at konserten gikk greit tross noen alvorlige lydproblemer på de 2 første låtene, og at denne konkurransen har vært lærerik.
[Publisert 10.Juni.07]

Retrophilia i den Norske finalen

Bandet med 2 Lierfossmedlemmer spæller på den Norske finalen i Emergenza Music Festival. Detta skjer lurdag 9. Juni, på Betong i Oslo (v/ Chateu Neuf). Retrophilia kommer tæll å spælle 5 låter dom har laga sjølve, pluss ei frå no'n anna. Dom egne sies å væra pop/rock-låter. For  sambygdinger blir det igjen satt opp stooor buss. Denna gongen frå Setskauen. Avreise 18:45, passerer Bjørkelangen ca. 19:00 og Urskæv ca. 19:10. Igjen, 200 kroner  inkl. konsertbillett. En kjempemulighet for en billig tur på by'n for oss som bor et støkke unna. Billetter selges også enkeltvis, seinest torsdag/fredag kr. 100/stk for dikk som itte blir med bussen.
Påmelding buss, ring snarest mulig Elisabeth på tlf: 92 08 74 31. For bare billetter, Ring Raymond tlf: 90 97 18 22.
Neste konsert er 15+16. Juni, Roadracing på Vålerbanen.
retrophilia-emergenza.jpg (65844 byte)
[Publisert 4. Juni 07]

Oversiktsbilde over byen vår

Her ligger oversiktsbilde over Holmenbyen. [Publisert 23. Februar 07]

Itte bare posten som driver me forsøk

På campingen har dom lenge holdt på for å krysse ei katte med en fórsekk. Og nå har dom jaggu klart det. HB-Online er de første i verden som har fått tilgang på denna nyheten, og viser stolt fram det første bildet av skapningen.
krysning.jpg (48066 byte)
[Publisert 16.Februar.07]

Verdensrekordforsøk i Holmenbyen

Postvesenet forsøker i disse dager å sette verdensrekord i "reklame-i-ei-postkasse". Foreløpig har dom trøkka inn ca. 2kg, men det er håp om å komme oppi svimlende 2.79kg i løpet av neste uke.
postkasserekord.jpg (36228 byte)
[Publisert 16. Februar 07]

Mutert gropersnok eller hva?

Det er ikke til å ta feil av. På tross av et relativt uklart bilde kan vi med sikkerhet slå fast hva det her er snakk om.
Tegn som vrengte grønne auer, dårlig tel å forflytte seg i ulendt terreng, holder seg langs vegen i nærheten ta kjennet.
Alt tyder på at turgåeren her har vært i nærkontakt med en typisk Kjenning.At den i tillegg har prøvd seg på en fotgjenger skyer en hver tvil tilside. Vil også nevne at den er forvekslingsvis lik en gropersnok. Men om du skulle se en gropersnok i Gropa kan det bare være snakk om en Kjenning. Mvh Østnorsk Fauna AB avd. Hiken [Publisert 15. Februr 07]

Ublidt møte med snoker'n?

Reddaksjon har akkurat fått inn ei melding frå en uheldig turgåer : Da je å bikkja sku gå rundt kjenne i gårkvæll søns je at noe titte på oss, men var itte kar om å se no. Vi vart nesten litt redde, og gjekk litt sånn hurtiggange for å kåmma ut på vegen ved Trettebergsaga. Nær vi passerte saga ve dyrrukjenne kjente je noe som beit meg i åkkle. Frysninger gjekk nedover ryggen da je fekk ævve på en tå de rareste skapninga je nonsti har sett. Je hadde me apparatet, men fekk kun ti-i et dårli billede før vi måtte flyge opp mot vegen. Vi flaug det vi ørke, så fælt atten klarte itte hølle følje me oss. Sea så vi'n itte meir. Det er siste gongen vi går tur i nærheten tå kjenne, for detta er det værste vi har vøri me om. Reddaksjon spør ekspertene, kan detta ha vøri en mutert gropersnok?
 gropersnokern.jpg (21845 byte)[Publisert 15. Februar 07]

Stesnavn

Reddaksjon har fått et knakanes fint brev : Førr et par veker sea var je i Urskæv. Himmatt så kjørde je om Bjørkelangen og Fosser. Et støkke uttom Bjørkelangen passerte je et sjællt som de sto Øsken på.
Je har sett de mamfline gonger før, men fysst nå kom je tæll å tenke på at detta navne hørde je da fanken aldri at gamlekara - han onkel Krestjan og dom - brukte. Dom sa Ørscha. 
Kjærringa hass onkel Krestjan - hu tanta Hilda - var fra Mansås og de måtte væl vøri ein husmannsplass under Ørscha væl væ. Dom bodde visst der ei ti etter att dom hadde gjifte seg. Je husser att'n onkel Krestjan vart kalle førr Mansåsbråten. Men dætta er bare et stesnavn søm egentli har itte no med Holmenbyn og Lierfoss å gjøra. Je ville bare nævne de alikevæl.........
Hælsinger,
Øyvind Haugen.[Publisert 25.11.06 på førmæddan]

Infrastrukturen lammet igjen

Igjen er by'n avskøri frå omverden, ihvertfall på østsia. Himmelen lekker som ei sil, og da blir Holmenbyen (som egentlig har vøri en holme) delvis lagt under vatten. Det står tæll og me å trøkker oppunder bed'huse. Men der har dom vøri lure og snekre igjen sånn at vattnet kan godgjøra seg årntli under gølve. Det er nærmest ei straff for vattnet. Fanga under et bed'hus! Da er det rart at det kommer att år etter år.
Flommen innebærer både ulemper og fordeler for næringslivet. Største fordelen er at transport nå kan gjøras me båt. Det går en kanal rett tæll Bjørkelangen stasjon, så varedistribusjon flyter mye bedre nå. Det går æv rykte om at naboer sker arrangere firma-cruise på gørrelva æv. Det er jo itte vørti vinter, så'n, får utnytte mildværet mens en kan. Dom har en forretningsidé som konkurrerer fælt med juleborda. Båtcruise på gørrelve me servering tå himbrent og tørke gjedde er jo nødt tæll å bli knallsuksess! Dom kan kjøre dom opp tæll kjenne æv, og vise dom den gamle saga. Mye severdigheter på den ruta. Bl.annet kloppa han Kåre byggde for transport tå temmer med traktor.
stengt1.jpg (35643 byte) flomtuta.jpg (32026 byte)[Publisert 08.August 06]

Nisser som kommer og nisser som går

Leserinnlegg : Etter å ha lesi med stor intresse om nisser som kommer og nisser som går har je måtte kommi tel at et slikt fenomen kun kan skyldes en faktor.
Dere har nå etter all sannsylighet en Østnorsk nissegulper gåenes i Hølmebyen. Detta er er slektning tel gropersnoken og kan bæra smånisser i kråsen i mange måneder. Når etter hvert nissa begynner å falme plasserer den nissen under no kjerr.
Særlig plasseringen ta nisser tyder på at denne arten nå har kommi seg over elva. Mvh Østnorsk Fauna AB avd. Hiken
[Publisert 11. September 06]

Itte bare ulv som er sett ut, nisseterror i svingen

Følk setter ut ulv, det er jo kjent. Men her ruller det opp en tå de værste krimsaka noensinne. Bare hør : For 4 år sea kjøffte a Siv 3 nissedverger på Nille. Ho behøllt 2 sjøl og ga bort en tæll a mor (ho Bjørg, men ho husser det itte). Ho brukte sine nisser første jula, men dom forsvant i løpet tå vinteren. Siv tenkte kanskje at dom var ti'i me snøskjæret på traktorn, så ho tenkte itte meir på det.
Nå for noa uker sea dukke det opp et par nisser ved ripsbuskene på campingen. En tenke at detta var noe unga hølt på me, og etterhvert spørte vi a Siv. Siv savna jo nisser, så ho tok dom me himmat.
Så dukke det opp en tæll. Dem fikk æv et godt him igjen og er klar for julestria hos a Siv. Da skulle'n tru ællt var som før igjen, dom 3 nissene har fønni himmat, men så plutselig dukke det opp en tæll i ripsbuskene på campingen! Inga gjorde krav på denna nissen, så dom tok'n i hus på campingen og la'n nemme julepynten. En har væll tenkt "i reine væla", og itte tenkt nå meir på detta her, for det er så'n kan lure på om en itte har vørti litt tomlete.MEN så dukke det opp en tæll! Nå er det ællt i ællt 5 nisser! Reddaksjon er lendi interessert i tips for å oppklare denna saken.

[Publisert 02. September 05]

Tekniske problemer me digitalelektronikken

Dessa siene har vøri litt på luggeføre i det siste, og en har itte fått skrivi inn no. Tæll og me blåggen har itte virke. Nå ser det ut tæll at dom har klart å reparere feilen. [Publisert 21. August 06]

Ang. Dvergvaffelhøna.

Den er lett gjenkjennbar da den hekker i sprekker og trekker i rekker. Den har i tillegg et parringsrop som er nevnt tidligere i forumet. Skal etter sigende være observert ved den lokale innsjøen Dyrutjennet, kun for et par dager siden og dette er sensasjonelt i både biologiske samt ornitologiske kretser. Parringstid vil være fra medio august til sent september, før den setter kursen sydover (i rekker). Det er ventet storinnrykk av ornitologer og andre skuelystne til nettopp Holmenbyen, da en fugl av en så sjelden art er ventet å mellomlande nettopp her.
Håper at potetkanoner og andre våpen blir holdt innlåst under parringstiden, da støy fra disse vil skade fuglens parringspill, samt at evt nedfall og prosjektiler kan gjøre stor skade på både ornitologene, kikkerter, kamerastativ og annet kostbart utstyr.
Ber også om at mopedkjøringen i omegn foregår med lydpotte og uten trimsats, evt opphører helt for en stund.

Mvh Bjørn M. Åsa
,
Prof.Ornit v/Universitetet i Oslo.
Formann i Noregs fuglekikkerforening
 
[Publisert 9. August 06]

Danseband-duo med røtter i Holmenbyen

Jan Lothar Holmen, som er oppvøksi midt i by'n har høllt på me musikk så lenge vi kan husse. Nå har'n starta no lendi svær danseband-duo me en annen kæll som har lang fartstid gjønnom by'n. Nemli'n Erik Berntsen. Gutta serverer fresk dansebandmusikk med trøkk i, rock popp og anni. Vi ønsker dom løkke tæll me den nye himesia si! [Publisert 08.August 06]

Ny Norgesmester oppservert i by'n

Reddaksjon har personlig vøri i kontakt med en uoffisiel norgesmester i klegg og flekkeflue dreping. Vi støtte på Gravdalsguttungen i efta, og han kunne stolt informere : I dag tenkte je at je sku se å mange klegg og flekkefluer jeg klarte å slø ihjel på et kvarter. Je klarte 12 støkker!
Detta vitner om utprega konkurranseinnstinkt blandt byens beboere, og vi trur itte detta er siste norgesmesteren hæll. [Publisert 22. Juli 06]

Mystiske hauver ve tuta

Har reddaksjon sett at de har dukka opp kullturminner like uttafor by`n?
Mitt i mællom Tuta å Bånner`n ere kåmmi opp flæire gravhauer tur bakken. Vart alldeles fårfæla når je fekk se dom. Var på veg himmat en kvæll å da pluttsli dukka dom opp. Je trudde je hadde kjørt fæil å havna i Blaker, men så fekk je se Tuta å da kjente je mæ i jæn. Månn tru om at det itte ligger non gammle konger i dom. Vi har jo ælle hørt om kongen på Hauven. NNTG
[Publisert 10.07.06]

Mote-rekti nabokjerring beklager seg

Ada er no lendi lei seg for ho itte kunne kåmma på Hølmenbyfesten. Ho var så lendi skræll, så ho måtte hølle seg hime. Reddaksjon traff a i vegaskjelle ve postkassene her om da'n, me mote-rekti strikkalue på hue, sånn som ungdommen går me.
ada.jpg (36928 byte)
[Publisert 26.Juni.06]

Forstyrrelser i lufta

Lendi fæl traffikk i lufta i da'førmædda. Telefonlinjene var sveiseraue da følk prøvde å finne ut hekke som var dår'n. Men etterhvert blei det konkludert me atte det kanskje er noa som driver å tar billede tå husa. helliskofter.jpg (32232 byte)[Publisert 13.06.06]

Holmenbyfest(ival) lørdag 17/6

Nå er det sannelig på tide å få samlet alle som er bosatt i Holmenbyen. Stadig flytter det nye folk hit til Holmenbyen. Noen kjente, og noen ukjente.
Dette er en mulighet til å bli kjent med alle her.
Og det er på tide synes vi. IKKE SANT???
Dette gjør vi ved å be ALLE som har adr. HOLMENBYEN
til et gedigent grillparty midt i sentrum. 
Vi starter lørdag 17.juni.Kl 14:00.
Og avslutter når vi selv føler for det. Alle som kan krype og gå er hjertelig velkomne. Alder er ingen hindring. Ta med mat og drikke til dere selv, så sørger vi for fyr på grillen. Det vil også bli endel leker og ablegøyer for alle aldere.
Vi kårer Holmenbyens beste Kakebaker. Meld dere på NÅÅÅ!
Ta med godt hummør og kom en tur da vel!!! Kanskje festen blir helt unik med nettop deg/dere her....
For at vi skal vite ca hvor mange vi blir, setter vi 14.juni som svarfrist.
Siv-Heidi Pandur 46462960 & Ida Larmo  98082416
[Publisert 12. Junil 06]

Homo og incest

Er det noa tå dikk som eier ei tønne-forma svart hannkatte, me en særegen sving på halen? Den para me katta på campinen forrige året, og nå har'n døtte meg begynt å ta ungen sin bakante når'n står å iter. 
Hvis inga gjør krav på katteskinnet, så spørs det om ho itte havner i katte-himmel'n snart. For er det no vi itte vil ha her i by'n, så er det incest.
[Publisert 23. April 06 ti'li på førmeddan]

Dårlig trøkk i springen

Det har kommi inn fleir meldinger om dårlig trøkk i springen i dag tidli. Enkelte hevder "je pisser jaggu hardere enn detta". Kan det væra en gropersnoker som har forvilla seg ned hit og gnøgi høl på vannledningen? Ælle tips mottas med takk. [Publisert 19.04.06]

 

Dramatisk redningsaksjon i dag

Ei katte har søtti i toppen på ei grån i 2 døgn, og det blei igongsett en fæl redningsaksjon for å få a ner. Siste døgnet har det vøri diskutert åssen metode en sku bruke. Planen vart å skjæra tå gråna, og prøve å dra a ut i bånn sånn at toppen sklei ner langt trea som sto attåt. Derme sku kattefaen få en behaglig nerfart. Men...reddaktøren er itte særli flink tæll detta me å hølle i skauen, så gråna volt på ganske normal måte, og katta satt i toppen heil tæll ho pæss i bakken. Katta kom jaggu ifrå det uskadd, men når bikkja sku ønska vælkommen på planeten jorda igjen så flaug faen ta meg dem domme kattepelsen oppi nærmeste grån! Og der sitter ho å skriker ennå, og det er tæll pass for a æv når ho sker væra så dom.
[Publisert 7. April 06]

 

Ulv oppservert i Nygårds-kroken!

Det er vøri oppservert ulv på ne'sia lyva på Nygård lurda's kvællen. Noa tå vitna sier dom så 2 stykjen, som så like ut og gjekke paralellt, men inga klarte å få skøti på'n sjøl om den var på så stutt høll at noa fikk ti'in billede tå'n.ulv.jpg (153688 byte) [Publisert 30.01.06]

 

Åkke har tie vintern?

Førr litt sea slog je opp i kalendern og såg te mi forskrekkels at det sku vøri vinter. Je såg fleir gonger au, men kom underfund med at det stemte. Da reste je tel mor mi som er en kapasitet på årstier, etter å ha sømføri noa gamle album, viste det seg at dom siste åra så har det faktisk vøri vintern på denna tida ta året.
Vintern er jo synnonymt med mye snø og onger som aker i vega, men det har det itte vøri no særlig tå enda. Deffør setter je meg te å unners, er det den fæle varmgangen i møkkahauga her på Harathon som har førrandre klima' i heile bygda. Det syde og kokte tur dom lenge srø... Åsså var det jo den dampen som stog tur dom, kan itte ha drie luks i ozonlaget og etse høl i det væ? Isåfall søns je rektig sønn på onga som itte får øki ti vega i år, er da itte rart det blir kriminalitet ta sånt.
På mi ti var det mye snø, og lite møkk som låg på jorda, og vi voks opp og blei følk vi. Je er bekymre førr detta je, det er jo snart jul au! Åssen ske nissen få kommi fram med sla'an da? Kommer te å slite meiene ta'n før'n har passert Meieri' og da veit vi åstan det blir. Unners om itte Mælbykara ske ta å ringe te'n. By'n på lastebiltur i bygda her. Sånn at onga itte sitter storøgde og venter, innunder julegardiner med snøtunge grenner og engler med bredt vengespenn, fånyttes. 
Detta er je redd blir ei elendig jul... Mest redd er je før at det itte ske væra råd å få akevitt. Det har jo blesi så lændi der sø' at je er usekker på om dissa linjebåta er på rektig kurs. Men itte skjønner je heller åffer dom på død og liv ske sende denna akevitten væla rundt heller da. Tenk å dom hadde spara om dom hadde kjørt'n rett hit tel Li'foss. Men, detta er bare sånn je sitter og tenker, er så stusselig når det itte er no snø.
Skogbestyrer'n på Harathon..[Publisert 16. Desember 05]

Vanter vanter

Vanter di vanter? Det er fønni et par vanter på campingen, og inga vil vedkjenne seg å eie dom.
vanter.jpg (129483 byte)
[Publisert 02. Desember 05]

Mystiske lys ve Muller`n

Det var en Torsdas kvæll je kåm kjøranes frå Furune på veg himmat, da såg je att det lyste ve Mullerværste, dær har det itte har vøri lys i mi ti i ælle fæll. Da je kåm litt nærmere fekk je se att de sto en to, tre biler og ett par mopeder som så lændi himelaga ut. Plusseli fekk je se det kåm en stor fæit gubbe ut tur døra, å je måtte hoppe inn i no fæl brennesle bak veggen te værste for je trudde det var Albinson som gikk igjen.
Je satt å hølde etter å dissa tyste kara prata om jønnom vetiln. Ettervært så gikk dom himmat, da det var bare to støkker att som sku tæl å gå sa dæn æine, ``ja så sees vi hær i mårra``. så så reste dom æv, å da reste je himmat å hoppe i bosoa klar tæl mårradan. Da je sto opp reste je rett tæl Muller`n får å finne ut å som sku skje der i dag.
Da je kåm ner sto det en hæil hævv tå mopeder med litt diværse sjåfører i alle mulige former å fassonger på.
Je kjente dæn eine tå dom som kåm ifrå Hassleru brug, så je gjikk bolåten å spørten å detta var fornoe rart?
Han sa det var en mopedklubb som hølt te i muller`n å atte dom sku ut på sinn årlie mopedtur rundt i miljøe her.
Så tæl ælle di som ser no mystisk mopedkjøring så ta det me ro, det er bare mopedkara ifrå Muller`n.

Hælsen NNTGT.jr. [Publisert 08. Oktober 05]

Ukjent norgesmester i by'n

Det er me stor stolthet at vi presangterer en norgesmester bosett her i by'n. Han fløtte inn i sommar, hoppes me ett kjent kunstnerkvinnfølk som er så lendi dår'n tæll å kjøre at ho kan oppserveres i grøfta mellom svingen og spellhæv stadi menings. 
Det som fysst så ut tæll å være en rolig beskjeden kar viser seg jaggu å være norgesmester i snørrjøssfiske! O.J. har norgesrekorden på 115gram snørrjøss. Det er så utrulig at ingen trur det, men det er sant for han sa det tæll redaktør'n natt tæll en sønda for noa hæljer sea.
snoerrjoess.jpg (298929 byte) [Publisert 08. Oktober 05]


Fleir nyheter under "Nyheter"

Di mællingNamnNavn:
drævern
Remote Name:
148.83.132.132

Kommentarer

æ lik itje hu dræver kæri


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
148.83.132.176

Kommentarer

Nå er'e en som har støli navne mett.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
153.110.182.3

Kommentarer

har blitt nækrofil, pilt den avdøde katta mi


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
153.110.182.3

Kommentarer

Katta har døvva, ho tok ein overdossi


Navn:
ingun;-)
Remote Name:
77.247.150.37

Kommentarer

Ninnil Linerle


Navn:
nabo te byn
Remote Name:
46.15.119.176

Kommentarer

lite trafikk i flombua,tross store vannmengder


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.150.233

Kommentarer

Men det er utrulig å seint den utviklinga går


Navn:
Auten-Nissen
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Bildet i logo'n er foreldet av fæl utvikling...


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.150.233

Kommentarer

Fælt te graving på østkanten om da'n da.


Navn:
Peappoccume
Remote Name:
109.230.246.100

Kommentarer

hi, new to the site, thanks.


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
85.166.75.241

Kommentarer

Ja.. Åssen det?


Navn:
Anti-hølmen
Remote Name:
148.83.132.132

Kommentarer

e det berre bondtamper her?!


Navn:
Røti
Remote Name:
194.19.74.66

Kommentarer

sibirian høski lausbikkje som stræifer her?


Navn:
gullfryd knabenstrup
Remote Name:
83.108.22.25

Kommentarer

møte i hypokonderforeningen utsatt. pga. sykdom


Navn:
gullfryd knabenstrup
Remote Name:
84.49.246.115

Kommentarer

er det ikke internett i holmenbyn lenger?


Navn:
gullfryd knabenstrup
Remote Name:
88.91.231.87

Kommentarer

bare koselig. thi hi hi


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.11.11

Kommentarer

Beklager :)


Navn:
gullfryd knabenstrup
Remote Name:
83.109.93.173

Kommentarer

i dag så jeg redaktøren i bar overkropp.


Navn:
Nyinnfløtta
Remote Name:
88.88.170.10

Kommentarer

Hvem seller ve i hølmenbyn ?


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.10.91

Kommentarer

Nå er feilen rettet, og webben virker igjen.


Navn:
Øyvind Borgenholt
Remote Name:
88.88.18.20

Kommentarer

http://www.odalizer.com


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.10.158

Kommentarer

Ingen grense, for vi tjener berging i svingen


Navn:
gullfryd knabenstrup
Remote Name:
83.108.23.17

Kommentarer

er det ikke vinter fartsgrense gjennom by'n?


Navn:
nabo te byn
Remote Name:
90.149.9.176

Kommentarer

Sjer e no i flåmm bua snart ell??


Navn:
StatsMetrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Gått nyttår tel ælle i byn..


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.9.17

Kommentarer

Beklager laber nyhetsoppdatering i det siste.


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
88.89.210.163

Kommentarer

Fælt å katta flyger i by'n da?


Navn:
Fanthomas
Remote Name:
84.49.116.181

Kommentarer

Oh my god! Hva gjorde henne der?


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.8.255

Kommentarer

Anne Kat Hærland har vært i Holmenbyen i dag!


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
88.89.210.163

Kommentarer

Det snøger lite


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Senn Sjornalist


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.109.93.129

Kommentarer

Pollti og sjukebil ve gamleskolen ikvæll.


Navn:
nabo te nabo te by'n
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Lite akkevitt i flomvarselbua tross mye nedbør


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

lite aktivitet i flomvarselbua tross mye nedbør


Navn:
RÆGNKÆLLE
Remote Name:
77.18.83.178

Kommentarer

ER DENNE SIA LAGT NED,SKJER ITTENO I HØLMENBYN


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Rømmsjing fløtter tell byn...


Navn:
Nordafor
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Skal Finstadbru ha buss, skal også by'n ha...


Navn:
PENDLER
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

FLÅMMVARSELBUA PÅ SOLVANG ER FERDIG SER JE.


Navn:
Regnkælle
Remote Name:
77.18.69.78

Kommentarer

Er det Firma i svingensom trenger Ærbesfølk.


Navn:
Omanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Kanskje noen store firmar i byn trenger arbeskraft


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.9.169

Kommentarer

Åffer står det en Litauen bil i svingen?


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Utbrudd hos nabo'n i kvæll.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.9.169

Kommentarer

Innbrudd på Haneborg skole i natt.


Navn:
Hiken
Remote Name:
193.160.157.241

Kommentarer

I samme åndedrag,kai larsen og Stein Mehren


Navn:
OiOi
Remote Name:
88.90.0.166

Kommentarer

Je' støtter Kai Larsen sitt forslag.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.9.169

Kommentarer

Kvesta personbil på kompen ved Aurskog stasjon.


Navn:
Nissen
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Er lotto-millionæren bosatt i Holmenbyen, tru?


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Je vart itte tiin,sjøl om de jiik litt radi.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
83.108.9.169

Kommentarer

Tips om ti'ine i kontroll mottas me takk.


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Har Reddakksjon fått inn fangstrapport ennå?


Navn:
Nest sist i Aurskog
Remote Name:
88.89.206.173

Kommentarer

Ryktene sier at det er radar i byen..


Navn:
Håkon
Remote Name:
193.69.79.196

Kommentarer

Kult her assss!


Navn:
??
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ere helt døtt i byn? Ingen reppotasjer!


Navn:
Exporsestoorm
Remote Name:
95.169.190.77

Kommentarer

Friendship http://loveepicentre.com Online Dating


Navn:
Gullfryd Knabenstrup
Remote Name:
88.88.204.207

Kommentarer

er redaktørn sjuk? såg han på sykkel


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.90.168.111

Kommentarer

www.myheritage.no/site-67463961/holmen-web-site


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.90.168.111

Kommentarer

Det kommer snart billeder tå Jawa.


Navn:
oppesitter
Remote Name:
88.90.168.128

Kommentarer

det var mange Jawa'er her i går


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ere ittno morro såmm skjer hær lenger?


Navn:
vitford
Remote Name:
88.90.168.128

Kommentarer

er det nån som veit når


Navn:
vitford
Remote Name:
88.90.168.128

Kommentarer

Redaktørn er borte så en kan kaste søppel?


Navn:
Møllpævken
Remote Name:
88.89.206.204

Kommentarer

Blåser opp tæll glas i svingen..


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.89.206.204

Kommentarer

Trafikk ved søppeldunka igjen.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.89.206.204

Kommentarer

Itte Ford hæll


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.89.206.204

Kommentarer

Har itte sett en hvit bil sea je skreiv detta..


Navn:
Skogbestyrern
Remote Name:
88.89.210.152

Kommentarer

Har edaktørn skøti søplefølka?


Navn:
REGNKÆLLE.
Remote Name:
77.18.6.147

Kommentarer

Dette er blitt ei dårlig side,bytt Redaktør.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.89.206.204

Kommentarer

Det er en eldre hvit Ford personbil.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.89.206.204

Kommentarer

Det er itte lov å bruke andres søppeldunker!


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Gørrælva har stigi me 0.44cm på grunn tå regne


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.164

Kommentarer

Nå stårte væla te påske. Røsjtrafikk ???


Navn:
Delfine fra Urskau
Remote Name:
85.165.93.229

Kommentarer

Er det no ledi boli i hølmenbyen ell?


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

Nå ere vart om dan.


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

De' hætter ette Hævgrim. De' hætter Høgrom.


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ny asfallt ve Hævgrim. Kanskje på væj mot byn.


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Kollånnekjøring over Hagsletta i dag.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Ny veg gjønnom by'n snart. I vartfall ny asfalt


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Å hænn fanken har'e vørti tå sommar'n??


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

ja så godt som ingenting


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Je søns det skjer lite her om da'n.


Navn:
Trur'te det.
Remote Name:
77.247.153.144

Kommentarer

Å nironke er au et verb.


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

"Smell":Våler-engelsk,åg betyr å lukte vont


Navn:
Smygstygg
Remote Name:
87.54.48.202

Kommentarer

Det sker lukte følk tå følk


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.88.204.170

Kommentarer

Smell på Li'fåss i dag. Ved Meieriet..


Navn:
Nissen
Remote Name:
88.89.206.125

Kommentarer

I år: http://www.vegvesen.no/binary?id=164044


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.91.1.235

Kommentarer

Blir vel itte før noa har kjørt seg ihjæl.


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Noa hørt når hovedgata sker assfalteres?


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/168763


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Vart i Trysil: www1.nrk.no/nett-tv/indeks/168763


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Nå har j sola mæg,å fått farven LÆVSMAGABRON


Navn:
Kim
Remote Name:
88.91.1.15

Kommentarer

nabovarsel ikveld.kimmit har fest


Navn:
Stutt-kjukken
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Je såg en dævv pædd i Høllan i går..


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.91.1.235

Kommentarer

Dævve tå påkjørsel og deretter blyforgiftning.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.91.1.235

Kommentarer

Ikkønn dævve i svingen i dag.


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Vart væl fyllesjuk å illevølin væ...


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Fekk reddaktør`n non nye impulser i utlanne?


Navn:
TOM KIMAS
Remote Name:
88.91.231.109

Kommentarer

NÅ STÅR STEREO PÅ FULLT I HOLMENBYEN


Navn:
Kim Thomas
Remote Name:
88.91.231.109

Kommentarer

NABOVARSEL FEST I HOLMENBYEBYEN:P


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

I æfta skær je tæll Urskæv.


Navn:
Reodor
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ja, nå ere dæjli. All snøn har brånt snart.


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Go Påsske tæll Reddakksjon!


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Tørka opp i svingen. Endelig. Var lendi glatt der


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Je ævv, skinnene e jo dær.


Navn:
Røti
Remote Name:
193.71.148.67

Kommentarer

Je sønns Hølmenby'n bør skaffe seg en trikk.


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Bever'n er fali den srrø, iter ve'...


Navn:
Sett frå bil`n
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Nå har bever`n iti fælt i sø-enden tå Måsan.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.89.206.47

Kommentarer

Det er vannmangel i store deler tå by'n nå.


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

De er kanskje håp får dikk. Store byer utvides..


Navn:
Auten-Nissen
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Ja, vi på Auten misunner dere denne sida'...


Navn:
Runa Sveen
Remote Name:
77.247.149.128

Kommentarer

ukens høydare,er å lese gjennom Hølmenbyen:)


Navn:
Delvis teflytta
Remote Name:
62.101.206.240

Kommentarer

Hjertruskråka er en Svartspett.


Navn:
Øko
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Konteinerhavn i Tjennet? Hva med Høgbrua da?


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Skere bli containerhavn i Kjenne?


Navn:
Michael
Remote Name:
193.216.109.16

Kommentarer

Noen som vet om rimelig containerutleie?:)


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Dom sir de' skær ble kællvøli tæll hælja æv.


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

De ær spådd utryggt fårr sol.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Åssen vær blire te hælja Metrolågen?


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Nå ere urå. Samma å en går henn så ere snø


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Fire gonger !!


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

De snøger følt!Vøri ute tre gonger å måka.


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Fanken tæll dritvær de' har vørti att'a...


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

De ær væll møllpævken som er tili pån


Navn:
Jænnomkjører
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Å er di svarte hævva i vegarennenne?


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.90.76.234

Kommentarer

Det er vinterfartsgrense gjønnom by'n om da'n.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.90.76.234

Kommentarer

Det er vinterfartsgrense gjønnom by'n om da'n.


Navn:
Oppsærvang
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Bare skjelt, ittno ani å se dær mitt på dan


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Hovedgata har fått skelt me "vegarbe på.


Navn:
Julesingel
Remote Name:
84.49.213.15

Kommentarer

Je har kasta ut kjærringa og katta, men itte jula


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
88.89.210.152

Kommentarer

Felte, kviste og drog heilstamm ut og kappe der.


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.164

Kommentarer

Har ælle fått kaste ut jula ennå?


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Her snøger'e sømm bare fanken. Nei, de' er'tte grætt.


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
88.89.210.152

Kommentarer

Har plog, vanter snø...! Detta er lændi ugrætt.


Navn:
Skogbestyrer'n igjen
Remote Name:
88.89.210.152

Kommentarer

Kroken hetter det!! Fant att tasten..


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
88.89.210.152

Kommentarer

Je har itte kjørt gjønnom Røsshølmkrken på lenge!


Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Je utfårdrer urskævinger å høllænniger nårsåm hælst...


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Åssen gikk det me ølet under skytinga? Vart det no bære ta ristinga?


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Må få grattlere Redaktør`n me dan. Lykke te videre mot di 50.


Navn:
Knut R.Søderstrøm
Remote Name:
90.149.229.185

Kommentarer

He, leste om hjemmesiden deres i avisen, den er super. Hilsen fra Jeløya


Navn:
Michael
Remote Name:
193.216.100.139

Kommentarer

Tipper det er trafo-greia til Hafslund som skal settes opp hos Holmen.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Ere forno døm driver me i svingen? Har dom laga kraftværk i kjenne?


Navn:
Bestyrer'n
Remote Name:
88.89.210.152

Kommentarer

Det er itte så kaldt i dag. Julestjerna har teine på stu'bordet!


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.219.162

Kommentarer

Dom graver på plen vår uttass å si frå fysst!


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Godt Nytt År tæll Ræddakksjon!


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.164

Kommentarer

De ryktes at dom har fønni ølje boti svingen.


Navn:
Ny logo ???
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Hølmenbyen er mye penere fra andre sia..


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Pepperkakehus tåler itte vatn. Stiger gørrælva meir nå reiser kakehuse


Navn:
Kurt K.
Remote Name:
91.186.73.76

Kommentarer

Je er lei regnvær og mørkeri. Usjamegen.


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.164

Kommentarer

Å varte ta snønn henn? Skiføre e jo hellt rævva her.


Navn:
Jænnomkjører
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Kokte je æv da je såg huset ve tuta. Mangler bare non stop på take.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Bussen stante ve inngangen te østkanten i dag. Kokte den gitt.


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Åffer itte brøyte motorveg over måsan nå såm de er frøsitell?


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Hadde beboera brukt refleks så hadde vi sett dom.


Navn:
I slekt men Hølmen
Remote Name:
90.149.209.90

Kommentarer

Bilte gjennom byn igjen i går, som vanli itte tegn tel liv i byn


Navn:
Bibblote kar'n
Remote Name:
84.49.202.177

Kommentarer

Skjer ittno. Vi er ute å stæler hester....


Navn:
Per Persen
Remote Name:
217.212.255.162

Kommentarer

Va Skjera ?


Navn:
pcgdn
Remote Name:
124.217.251.50

Kommentarer

hello, good site.


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
217.212.255.162

Kommentarer

Nå gåre væl bra utta lys i byn, etter at snøn kåmm ?


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Samla ælt gatlyse ve Høgbrua nå?


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Da sjønner je åffer det rister så fælt. Itte lett å se i mørkri.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.88.152.95

Kommentarer

Vegen er pløggd, ser du itte det?


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

De neste blir væl å pløye opp vegen (æller ere ælt jort?)


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Først posthuse, så samvirklage,så gatlyse,nå Hølmbysia.


Navn:
Slæktning
Remote Name:
217.212.255.162

Kommentarer

Je hadde storfint besøk i går. Katta tell reddaksjon stakk innom.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Det kommer en fotgjenger gjønnom by'n i 12, 1 tia! Vær forsektig


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Åffer kan itte hølmenbyn kåmma ut i ei papirutgave?


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

Snart jul, her kommer ei historie, kunne fort ha skjedd i HB


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

en liten gutt var ute og syklet, og møtte en ridende politi


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

har du fått ny sykkel av nissen til jul du eller spør poltimannen..


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

"ja" svarer gutten stolt


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

jeg må gi deg bot det ske væra lykt på sykkelen,du får sidet til nissen


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

har du fått hest av nissen da?


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

spør gutten..."ja" sier politimannen


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

da kan du hilse nissen å si at kukken skal henge under og ikke sitte oppå


Navn:
Lifåssing i Høllan
Remote Name:
217.212.255.162

Kommentarer

Viss dænn nye sia blir sånn, så er dænn gamle bære..


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

søns nå den nye sia ser litt kjedelig ut og nøytral.hæ..


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Je blir arbesledi ætter jul. Je søker hærved såbb såmm sjornalist


Navn:
Urinvåner
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ælle såmm vill, bytter tell 1933


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.164

Kommentarer

Får ta å vanne litt borte i svingen da :-P


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.97.209

Kommentarer

Vi vurderer å gjøra om på detta stælle sånn at det blir mer fænsy.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.97.209

Kommentarer

Det stemmer. Det fungerer veldig fint for oss æv.


Navn:
Vinn-vinn?
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Har brukt 1933 i ett år og det funker som bare det. Plager vel ingen?


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.98.250

Kommentarer

Kattunge gis bort ASAP!


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Blir ældri no go gli jønnom by`n me dæn dårlie vegen.


Navn:
Lierfossbrew
Remote Name:
85.165.98.201

Kommentarer

Vi beklager den sterke duften av malt og humle. Det er Juleøl-brygging!


Navn:
Gubben Gamle
Remote Name:
91.149.14.73

Kommentarer

Har ette morrasbrø lenger, det vakner ette før utpå kveln


Navn:
UTFLØTTER
Remote Name:
77.247.153.102

Kommentarer

DU SÅM FORTSATT BOR I BYN,ERE NO GJEDDE I DYRUKJENNE


Navn:
Irritert
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Nå har je skifta jåbb tre gonger uten at dom har skrivi om de i avisa ?


Navn:
I slekt me Hølmen
Remote Name:
90.149.209.90

Kommentarer

Bilt jennom byn i kvæll, der vare døtt gett.


Navn:
Bjørklenning
Remote Name:
85.165.83.51

Kommentarer

Ordboka: Lei-vanskelig/vrang/vondt (Je var orntli lei i hæsjen i morres)


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
85.166.220.148

Kommentarer

de vart litt mang Urskæv-camparia i går kvæll, e har litt Magasjæv


Navn:
Røti
Remote Name:
193.71.148.67

Kommentarer

er'e så atte huse har jennomtrækk å e dåli issolert?


Navn:
Onanymen
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ja, men de er da ingen tå urin-vånera såmm fløtter, guskjelåv.


Navn:
Røti
Remote Name:
193.71.148.67

Kommentarer

Fælt å masse hus tæll sals i by'n a'


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Nei, de' er sømm'a sa, søskenbarne tæll Mutter'n - de' er'tte grætt..


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Til deg som bruker falskt navn. Du får snart henvendelse fra din internettleverandør. Vi har IP-loggen over din trafikk på siden og har sendt den til din internettleverandør Nextgentel fordi vi begynner å bli lei slike innlegg.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
80.202.18.7

Kommentarer

takk før at døkk sent ei hore tell me


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
80.202.18.7

Kommentarer

kænn ikjje nønn køm å søggø lett på loffen min


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

De' er'tte grætt....


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Det er nok noa som har nappa litt førr hardt i loffen væ


Navn:
opptimist
Remote Name:
88.88.152.61

Kommentarer

det er loff, je har grovbrø


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.67.64

Kommentarer

Høll boksesmikken att så di ette mister flæir brø!


Navn:
Røti
Remote Name:
193.71.148.67

Kommentarer

Ette mitt serru.


Navn:
Onanymen
Remote Name:
88.131.109.14

Kommentarer

Det erte mitt mårrabrø. Jeg høller i mitt akkurat nå.


Navn:
Onanymen
Remote Name:
88.131.109.14

Kommentarer

Det erte mitt mårrabrø. Jeg høller i mitt akkurat nå.


Navn:
Røti.
Remote Name:
77.247.145.164

Kommentarer

Blir'e no fæstival snart? ...eller grøftefyll?


Navn:
Kjell T. Ring
Remote Name:
77.247.149.45

Kommentarer

Mære åppdateringer ønskjast


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

5,7 milljarder te Amasonas, men itte ei krone te by`n.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.217.191

Kommentarer

Rart det itte blei bedre veg nær det itte vart kulturhus?


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Flyplass skeri ha, men bilveg hari itte.


Navn:
Røti
Remote Name:
193.71.148.2

Kommentarer

Hart'e løst på flyplass i grenna da?


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Dæn nye bil`n te`n Erling går styggfort dæn ævv.


Navn:
jeja
Remote Name:
88.131.109.14

Kommentarer

Ja, nommere på vægen tell gropa måtte jo bli 96.


Navn:
Oppsærvang
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Ærling har kjøpt sæ ny bil.Kan sees mellom kl 08 å 20.


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Nye E-96 te Gropa er åffsielt åpne.


Navn:
Blire haraball ?
Remote Name:
77.247.149.127

Kommentarer

Reddakktørn inviterer tell 40 årslag tienne jannuar...


Navn:
Røti
Remote Name:
193.71.148.67

Kommentarer

Autostrada te gropa jo. Juuhey!


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.88.152.84

Kommentarer

Det lønner seg å investere i eiendom i Holmenby'n!


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.88.152.84

Kommentarer

Ryktebørsen den gang sa at det gikk for 60 laken.


Navn:
Per I. Stigningen
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

De huse blæj sålt tå meniheta fårr 30-40 lapper.


Navn:
Gud,Takstmann
Remote Name:
193.75.120.106

Kommentarer

Hus på pilarer til salgs - 1,6mill.


Navn:
Rættelse
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

a


Navn:
Onanymen
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Næj. Ælle vår på fæstival...


Navn:
i slekt me Hølmen
Remote Name:
90.149.209.90

Kommentarer

Bilte jennom byn i hælja, der vare itte mye liv


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Je var itte på musikkfestivalen såg je i Indre.


Navn:
nntg
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Spellævgrenna har blitt knytte te resten av væla.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
88.88.152.84

Kommentarer

Det var et svart helliskofter over reddaksjonen nå.


Navn:
Trim-kællen
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Je sykkla Nybakkrunden på lørda. De var sinki.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Brønni på spellhævvegen. Har vørti svart!


Navn:
Fænn
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Værlas bæste bænn frå Lifåss: www.brorogsonn.com


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Akkurat nå sere lysere ut !!


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.146.249

Kommentarer

Åkke for'n dust ha bestællt ællt rægne?


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Vill grattulere by`n me ny assfallt.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Nå ere snart høsten, for nå reiser lommelærka


Navn:
Vart men hærli !!
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

De var vart sist vyku. Ælt je hadde brånte i solstæika.


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.146.249

Kommentarer

Tysdag er det lynkurs i vepseterging. Møt opp!


Navn:
HB Camping
Remote Name:
85.165.218.52

Kommentarer

HolmenByen Camping har utvidet med stor terrasse.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.218.52

Kommentarer

Løsning på post-ferie syndromet er å itte ha ferie!


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.218.52

Kommentarer

Løgne det i gårkvæll?


Navn:
Sida jordet
Remote Name:
85.165.218.176

Kommentarer

Jeg HATER VEPS!!!!!


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.219.139

Kommentarer

Dom selger vepsefeller nede i svingen nå, tæll 20kr.


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.150.213

Kommentarer

Ja, det vart vart tell slutt. Hærli.


Navn:
frå Nygaard
Remote Name:
85.165.96.219

Kommentarer

d er vart


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.68.174

Kommentarer

Jaggu har'e vørti milt.


Navn:
anonym
Remote Name:
77.247.150.215

Kommentarer

kjør sakte i groppa. det støver


Navn:
Kine & Michael
Remote Name:
193.216.178.127

Kommentarer

Noen som har sett en grå katt med krøllhale? Savnes...


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.219.139

Kommentarer

Ny kantstripe det er akkurat hva veien vår behøvde!


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.233

Kommentarer

Sklei innom gropa i efta og gjennem by'n åsså.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

I Gropa ere jakt heile åre, heile døgne.


Navn:
Skogbestyrer'n
Remote Name:
91.149.57.98

Kommentarer

Har'a nonsti' slutte??


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.233

Kommentarer

Å ti e de måkejakta på spellhæv bynner?


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Den er en bågå som har tii navne mitt!


Navn:
Røti
Remote Name:
77.247.145.233

Kommentarer

je savne et kattskinn. behøll'a vis du finn'a


Navn:
he he
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Sveriges nationalfågel är: Smörgåsen


Navn:
10ur'n
Remote Name:
193.214.156.28

Kommentarer

Trudde det var Dverjvåffelhønan je..


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Halv bøy, og er ei lommelærke.


Navn:
N. Yfiken
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Är det nån som vet vad Sveriges nationalfågel heter?


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Snart itte så`n får plass te stikkord her engong.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
62.63.193.97

Kommentarer

haha, häkkär från sverrige


Navn:
193.44.157.88
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

Nå ere svart fårr vart. Je høller snart itte ut inne.


Navn:
d4eqfj5ldu
Remote Name:
195.2.253.70

Kommentarer

byfj31dqpltm1pfw5 a3qpvz0scix75y03 l3xy17n5lz0urgzn


Navn:
NNTG
Remote Name:
82.208.37.156

Kommentarer

Styggvart i Praha. Tare me himmat.


Navn:
Onanymen
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

De er spådd såmmarsvær tell vykua. Hurra


Navn:
Oss
Remote Name:
82.208.37.156

Kommentarer

Virker i Praha,jo.


Navn:
NNTG
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Blårøyken må værra ettern Kjell Mon ån Roger Skansn


Navn:
Villbåstingen
Remote Name:
91.149.4.64

Kommentarer

Næh, kjøss meg i åklesvingen, her ske je telbarsatt!


Navn:
Skogbestyrern
Remote Name:
91.149.25.84

Kommentarer

Ser blårøyken frå totaktsmotor på dom gamle bilda au


Navn:
Popkønn-maskin
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

www.youtube.com/
watch?v=V94shlqPlSI


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Tips te drekke. 
www.geocities.com/n_h_k_l/


Navn:
Røtidalen
Remote Name:
77.247.145.233

Kommentarer

www.satsdunkensgang.no/ no å glise tå.


Navn:
NNTG
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Tøffe tak. www.abctv.no/68395


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
213.236.150.146

Kommentarer

Vegen te Gropa blir stengt i mårra kvæll


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
82.146.68.174

Kommentarer

Ja, nå bler'e bære bløyta ser'e ut førr.


Navn:
nabo te by`n
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

ja,så ere slutt æv!heie neste uke blir det regn se yr.no


Navn:
Hævvær'n
Remote Name:
85.164.72.27

Kommentarer

De skær hølle si millt tæll hælja æv bler'e sagt!


Navn:
Harabikkja
Remote Name:
77.247.151.219

Kommentarer

Ere dæffor det lukter rart nevve brua? Ta deg et bad!


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
77.247.150.213

Kommentarer

De er fårr vart. Je blir svett i rassgoroa..


Navn:
Harabikkja
Remote Name:
77.247.151.219

Kommentarer

Åffer lukter det så rart nevve brua?


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Trure er bra sånn som det serut neppå der.


Navn:
tittin
Remote Name:
130.67.140.107

Kommentarer

1933 ligger død.


Navn:
Røtidalen
Remote Name:
193.71.148.67

Kommentarer

Tøff sie :-)


Navn:
Nissen
Remote Name:
85.165.99.4

Kommentarer

Ja nå håper je' vi snart får stemt fram 1933.


Navn:
Bågån
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Åssen går'e me 1933 Li'fåss?


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Ugglene har fløtt tur måsan, mens gauken har fløtt inn


Navn:
nabo te byn
Remote Name:
193.44.157.80

Kommentarer

å ere for no med gauken tru.galer heile tia...


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Grand Prix vinner!


Navn:
Huffamæj
Remote Name:
85.165.98.123

Kommentarer

Hekke sitter på Rådhuse?? 13 milljoner på konsulenter??


Navn:
En av stammen
Remote Name:
148.83.128.14

Kommentarer

Sjekk ut www.ikkepedia.org og søk på Lierfoss


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Det er 2 av 2 unger på lager nuh:-)


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Dissa onga har støli navne mitt! Det er kava urå


Navn:
17.mai-komiteen
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Har Redaktør`n fønni att ælle unga?


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Neste gong anmelder vi. Adressen har vi fønni.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Vi måtte visst filtrere unna no guttonger.


Navn:
Nesten i Høland
Remote Name:
85.165.100.67

Kommentarer

Moppedister skal kjøre mopped, ikke brannbil..:-)


Navn:
øksin kalv
Remote Name:
62.16.170.194

Kommentarer

lawl... for nå tull


Navn:
Slektsgransker
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Seru hvem som kan væra faren?


Navn:
tittin
Remote Name:
130.67.0.167

Kommentarer

Bedehuset har fått ansikt jo!


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Hølan brenner. Les www.Indre.no


Navn:
Møllpævken
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Å ere LOOOL står førr?


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Takk for tipset.


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Det er Hølending det lukter. Se vindretning.


Navn:
Ja no så jævli
Remote Name:
85.165.98.95

Kommentarer

De skutte vøri låv å spre dænna dritten utåver jole.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Det lukter møkk.


Navn:
Gropakæll'n
Remote Name:
77.247.152.7

Kommentarer

Var'e kørpse som var ute å spelte her om da'n?


Navn:
Metrolågen
Remote Name:
193.44.157.88

Kommentarer

FÅ DÆ ETT NOMMER! Bare skriv no hær!


Navn:
Utfløtta
Remote Name:
193.213.21.240

Kommentarer

Beste vegen te By`n nå er me båt frå Kjellebrua.


Navn:
Reddaksjon
Remote Name:
85.165.99.63

Kommentarer

Prøver kontinuerli å sile ut spammen.


Navn:
Tittin

Kommentarer

NÅ FÅR REDDAKSJON STOPPE VIRUSET!!


Navn:
Bestyrern

Kommentarer

Snart tørt på tomgarn nå! Bare ett lite blauthøl att, framma Volvon.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Det har jaggu vøri en fæl smæll i Tørrmon. Skauen har røki mitt oppå omtrent heilt te hølt


Navn:
P.Endler

Kommentarer

Sønn itte Tørrmon ligger attåt Buttikken


Navn:
A. Nobel

Kommentarer

Ingen som kjenner sæ att på Tørrmon etter siste skøttsalva.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Reddaksjon trur itte detta er på Tørrmon. For vi ser itte dom som driver me grus.


Navn:
Stuttulansen ?

Kommentarer

De finns såkalte kårtvåkste følk såm får plass


Navn:
Smart æss

Kommentarer

Åffer jørte følk såmm mæ.Kjører skuter når domm sker på jåbb.Ittno probblem me køn da


Navn:
Sjerp.Dikk

Kommentarer

Nå er det vel bra eller..!! detta er vel ikke no debattforum ang bikkjebråk..


Navn:
F. underer

Kommentarer

Er itte detta bikkje problemet ein opgåve før velet?


Navn:
Innfløtter

Kommentarer

Ska man ha bikkje bør dom væra inne om natta hvis de itte kan holde fre!


Navn:
Bynær

Kommentarer

Å hare vørti tå Spellævvegen. Urå å få me æll søppla heilt fram.


Navn:
Bynær

Kommentarer

Å hare vørti tå Spellævvegen. Urå å få me æll søppla heilt fram.


Navn:
???

Kommentarer

Ær sår i stumpen. Var på Løken på lørdan


Navn:
G.JØDE

Kommentarer

Er det noa som gjødder mest så er det jo de!!


Navn:
Bågån

Kommentarer

Det sker låte i bikkjene kun når døm er i skauen å jakter


Navn:
Jeger bom bom

Kommentarer

Jøddebikkjer er kloke dom. Rev. katter å naboer er domme dom.


Navn:
tittin

Kommentarer

Reddaksjon får hyre inn en konsulent til luggeføre er over!


Navn:
K. Verulant

Kommentarer

Høll kattene inne om natta og slutt å fore ræven, så høller bikkjene kjeft.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Reddaksjon er på luggeføre.


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Reddaksjon børde væll ha hatt ett 1. april oppslag i dag ?


Navn:
innfløtter

Kommentarer

nei... der starta dom igjen. Ingen diplom tel lokal helt i kvæll hell.


Navn:
innfløtter

Kommentarer

Isåfall venter ei knakandes fin diplom her hos øss!


Navn:
innfløtter

Kommentarer

Har itte hørt noe tel gneldrebikkjene i kveld.Har nokon tigi tel fornuft å skyti dom?


Navn:
uni

Kommentarer

zssssssssssadzzxddddds


Navn:
Are sia tå byn.

Kommentarer

Slepp laus gropasnokern både på eier å bikkje.


Navn:
Hævvær'n

Kommentarer

Je har tru på våmskøtt.


Navn:
Måsabjønn

Kommentarer

Ei hævetes jøddebikkje betyr mer enn et godt forhold til nabone her landet.


Navn:
Bågån

Kommentarer

Det er bare å mæll'n


Navn:
Tittin

Kommentarer

..eller meld eiern til dyrevernet.. på tlf. 63863081


Navn:
G. Nellre

Kommentarer

Senn ett streifskøtt etter eier`n. De bruker å jølpe.


Navn:

Kommentarer


Navn:
Irritert

Kommentarer

Dissa plendritera oppi bakken gævler hæjle tia


Navn:
Kløjving tå motor

Kommentarer

web.domk.no/Loxmek/Loxmek.htm


Navn:
Søvnløs

Kommentarer

I utkanten av ´byn, noen meter fra der bildet på logoen til denne eminente hjemmesia er tatt :)


Navn:
S. K

Kommentarer

Næj. Ve Auten !!


Navn:
S. Kauten

Kommentarer

Ere oppi spellhævkroken du mener?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Reddaksjon har vøri ute å lye, men hører itte no gleldring.


Navn:
Je hater plendritere

Kommentarer

Ere hænn a? Oppi bakken?


Navn:
Søvnløs

Kommentarer

3,50 og en kuleis til den som knerter de j... gneldrebikkjene (%¤#)%¤"#=)


Navn:
Hævvær'n

Kommentarer

Go Påsske tæll Reddakksjon!


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Og sakte senker påska seg, som ei klam kuruke på enga.


Navn:
Go Påske !

Kommentarer

Mitt motto hærætter: "Ældri jåbbe ætter en fridag"


Navn:
fra nygaard

Kommentarer

noa som har sett no meir tå polisen??, dem kjørte 2 gonger forbi meg


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Je kåmm på en gammal røti kørvett uttas sjelt da polisen kom. Je vart rædd gett


Navn:
rædd for øveriheta

Kommentarer

For en forferdelig oppstannels oppi kroken,urå å kjøre moped uttas schelter - polis over ælt


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Les meir hos konkurrenten www.indre.no


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Polltijakt ved Haugrim-Granli nuh!


Navn:
Hævvær'n

Kommentarer

Å er'e før no drit hann har skrivi denna unner her'a?


Navn:
skinnskivr'n

Kommentarer

det var dårli me følk på bj.langen i kvell.


Navn:
Fårrventnings-full

Kommentarer

Je fårrvænter at de skjer no på kæmpingen i påsken


Navn:
Campingen

Kommentarer

Det er itte planlagt åpning rekti enna.


Navn:
Party i Butikken !

Kommentarer

Næmæn-mesteren husser je gått


Navn:
Nm mester"n

Kommentarer

..no openig tå campingen i påska?


Navn:
Tel Tittin

Kommentarer

Je trenger utemøbbler te sommer'n så derfor må dom høgge


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Regner det i skævven?


Navn:
Tittin

Kommentarer

Hvorfor er det ingen som stopper hogginga av regnskogen i byn?


Navn:
Ø-L Hund

Kommentarer

Trudde ei kort stønn at je hadde fått lierfossbrew rett i krana,men det skomme dårlig


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Er det farli å bælme det brone vattne frå springen?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Vanter vatten.


Navn:
I slekt med Hølmen

Kommentarer

Ja je kan tenke meg det..... Men de går da ann å "slædde"


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Filma te Reddaktør`n egner sæ itte her.


Navn:
I slekt med Hølmen

Kommentarer

Je mener å husse at det står ei furu i svingen som må værra fin tel no sånt.


Navn:
I slekt med Hølmen

Kommentarer

Je mener sånn derre fotografiapparat som sender levandes bilder ut på detta nettet


Navn:
I slekt med hølmen

Kommentarer

Nå søns je det er på tide at reddaksjon får ut non levandes bilder frå byn.


Navn:
Nyinnflyttat

Kommentarer

Jag har varit i Sverige aldrig. En gång var jag där två gånger.


Navn:
Je hater plendritere

Kommentarer

Sønn at ulven ær borte. Dænn hadde tatt dom !!


Navn:
innfløtter

Kommentarer

Kan noen ta te vettet å skyte bikkjene tel nabo'n? Dom gneldrer dag og natt!


Navn:
lurer`n

Kommentarer

Å har det vørti ta ælle nyhetene hen? har datamaskin tel reddaksjon stant tru


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

"Setten ve Bedehuse". Joa, når de ær flåmm så.....


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Har di itte sett att han på hævven har skrivi i Indre att det hetter Rassballføre?


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Siste nytt! Raspeballhølet har vørti borte. Bare konnturer ijæn.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Anntagli et raspeballhøl.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Har vørrti et grådi jupt høl i hovedgata, så je i Indre.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det er itte Setten ve bedhuse, det er på Settskauen det.


Navn:
Nabo'n

Kommentarer

Ja. Je har setten ved Bedhuse.


Navn:
Grænseboer

Kommentarer

Det er oppsærvert en urinvåner i byn gående runt med Mulla Krekar-lue. Stæmmer detta...


Navn:
Den andre

Kommentarer

Den ene svensken flötter hem på freda,men den andre stanner ett tag utöver vårn.....


Navn:
Englishman in town

Kommentarer

It's not the fart that kills. It's the smell. Keep it up!


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Vem er yr på Søggærn?


Navn:
tittin

Kommentarer

Lokkkalt: www.yr.no/sted/Norge/
Akershus/Aurskog-Høland/
Søndre_Haneborg


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Rotawator er vørti tullerusk. Han så et fly som kom me de små venga fysst!


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Je stemte 3 gonger,men de jalp itte læll


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Vi oppfordrer lokalpatriotismen til å overvinne gjerrigheta i kvæll. Sett Lierfoss på kartet!


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Du kan stemme nå: Avalanche - 'Two Monkeys' tlf 829 49 001 – SMS 1 til 26600 (5,- pr. stemme.)


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

I kveld kl 1955 er det klart for den tredje delfinalen i Bodø og Avalanche er første band ut.


Navn:
je ijænn

Kommentarer

Vi ær stålte tå ælle frå Lifåss såm klarer å kåmma me i Gran Prikks.......


Navn:
Hævvær'n

Kommentarer

Viss atte dænna nye sangerinna har både tænner å sangstæmme så kanskje de kan væra no...


Navn:
Musiker fra utkanten

Kommentarer

Har akkurat læst om sykdommen i Avalanche. Lykke tell med ny sangerinne....


Navn:
Kulturhuset !!

Kommentarer

Endli tok domm tell fårnuft. Å takk fårr det.


Navn:
Anonym

Kommentarer

Alien Vs Predator Riquiem eier...


Navn:
Banemester'n

Kommentarer

Skøjteløp ved tuta klokka seks i kvæll.Ta med vann tell å bruke i vanningspævsa.


Navn:
Motstander

Kommentarer

Det ser ut tell at kulturhuset går med i flommen. Det er jaggu bra..


Navn:
Onanym

Kommentarer

Er det rapportert noen senskader etter bruken tå ølle frå by'n?


Navn:
Stuttkjukken

Kommentarer

Fatter'n er i live. Han er oppsærvert ved Hannabørrskoer'n på væg mot Lifåss.


Navn:
fra nygaard

Kommentarer

nå er det glattkjøring ve tuta


Navn:
NNTG

Kommentarer

Dom prata fælt om flåmfaren herom da`n, men itte et ord om mora.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Fåru itte konntakt med Fatter`n? Tragiske greier.


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Nå sker je ringe tell fatter'n. han bor i by'n......


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Trist om dænna sia itte blir oppdater mær. Je takker ælle såm har bidratt.


Navn:
NNTG

Kommentarer

Nå har je venta på melling om overlevne i fem timer, men det er helt døtt frå by`n.


Navn:
NNTG

Kommentarer

I kvæll tok je mæ inn i dæn flomhærja by`n. Fantes itte overlevne å se.


Navn:
Hævær'n

Kommentarer

Åsså bler'e horer, dunder å kabbrolè i mårrå kvæll...


Navn:
Romantiker....

Kommentarer

I kveld blir det piker, vin og sang.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Si frå når by`n går tom for brennvin å øll. Blåe Kors står klar te å jølpe tell.


Navn:
Jmæ

Kommentarer

Er infrastukturn lamma i gjen i hølmbyn nå !Det er jo ette vinter lenger hæller bara vann!


Navn:
k.t.k

Kommentarer

nå ere mye vatn ved tuta nå.nå er vegen stenkt au gitt


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Ere snart overfårrsvømmelse ve tuta æll?


Navn:
I slekt med Hølmen

Kommentarer

Det er jaggu itte mange innlegg her om dagen..... Så da får je bare si hei tel dekk ælle..


Navn:
Stor Herlig Straff

Kommentarer

Jeg angrer mine uttalelser i saken om Lommemannen.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Løpsmaskin te bakkeløpet:
youtube.com/watch?v=DDWqJe1dCgY


Navn:
fra Nygaard

Kommentarer

og her ser dikk å skau bønna bruker: 
youtube.com/watch?v=oOGJLoVi-Bg


Navn:
A.B. Stinens

Kommentarer

Å hare vørrti tå sprøytebussn?


Navn:
nntg

Kommentarer

Itte rert bønna blir fort færdi. http://www.
youtube.com/watch?v=DiKM89JzwUk


Navn:
Bestyrern

Kommentarer

Jaggu, er i slekt med Hølmen je au.. Godt nyttår, uanskvett!


Navn:
I slekt med hølmen

Kommentarer

Gått nyttår tel dekk ælle i byn.


Navn:
Stuttkjukken

Kommentarer

1. januar 2008 kl 18:00. Nå fæjrer je nyttårsaften.


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Åffer kaller vi årets siste dag fårr NYTT-ÅRS-AFTEN.Det er væll i morra kvæll?


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Nå bynnere å smaka vont tå akkevitt`n.


Navn:
Bånntæla

Kommentarer

Idag var je i Urskæv, å farian røske meg å glættint de var somme ster. Dom kunne ha strødd...


Navn:
nabo te byn

Kommentarer

go jul te reddakksjon


Navn:
Bånntæla

Kommentarer

GO JUL TÆLL REDDAKKSJON!


Navn:
E

Kommentarer

Tell reddaksjon: GO JUL


Navn:
Al Tervin

Kommentarer

Lendi fint Julebord i utkanten tå by'n nå.


Navn:
Måsabjønn

Kommentarer

Nå har`e vøri kaldt så lenge, at blir`e kallere nå, så miger je itte framom skotuppa!


Navn:
Maursluker'n

Kommentarer

I går kvæll satt de en diger møllpævk i rottefælla i garasjen. Fy f... så stygg


Navn:
Al K. Hoel

Kommentarer

I går tappa je mitt eget øl på flasker. Det blæj lendi gått.


Navn:
Lierfossbrew

Kommentarer

Øllet er så klart kjempegodt.


Navn:
I slekt med Hølmen

Kommentarer

Og så var det detta ølle da, vart det gøtt???


Navn:
Religiøs beboer.

Kommentarer

Jo, husk! Våre forfedre var jo Adam og Even.


Navn:
rein rase

Kommentarer

Erte ælle i slekt me´nan i byn? Bare inn-avvel ælt!


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Je ær æv i slækt me Hølmen.


Navn:
I slekt med Hølmen

Kommentarer

Vart ølle gøtt? Ere muli å få svinge innom " byen" for en smaksprøve?


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Nå manglere bare køntrimusikk på bygrensa( tuta) så truru du har kåmmi te Amerka


Navn:
grunner

Kommentarer

ære i dag dom ske tenne grana på samvi'klage?


Navn:
Dæven så gått !!

Kommentarer

Nå ær jula i gang. Nå har je iti ribbe å pølse to dager på rad..


Navn:
blostrupmon

Kommentarer

ere noen som har sett julenissen


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Har vørti no rart me tælfon min. Flære som har mærka no?


Navn:
kødden

Kommentarer

juleølle har vøri ferdi lenge det gitt


Navn:
Alko-liker

Kommentarer

Nå må væll juleølle snart væra færdi?


Navn:
Bånntæla

Kommentarer

Det har kømmi litt snø her æv. Itte så my i høgda, men brædda er fæl.


Navn:
Snømann

Kommentarer

Nå har ænndli snøn kåmmi. Spårsnø er fine saker


Navn:
Bågan

Kommentarer

HEI RRRRREIDAR, har du kjøpt deg ny MØKKASPREIDAR...


Navn:
Ævtfløtta

Kommentarer

Ai hæv ålsåv nått piggs in may dekks ai tu.


Navn:
Nju inn Nårway

Kommentarer

Ay hæv nått piggdekks ånn may kar, æn itt vås væry aysi tudæy.


Navn:
Kjørt vælt

Kommentarer

Nå ere jaggu glatt i Nyggal. Framhjule på Kørvetten glapp


Navn:
Kava Røti

Kommentarer

Det er kalt gett. Høller på å fryse reskapen tå meg


Navn:
Bånntæla

Kommentarer

Ja, frøsi på... Je trur jaggu pottittgrase har frøsi æv, je...


Navn:
Huleboer

Kommentarer

Ja, nå hare frøsi på..


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Frysere på nå, så blire kallere !


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Mente att det blås på vestkanten. Itte bøås!


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Gikk jønnom byn i dag. Utruli å det bøås på vestkanten. Blås storm ifrå kjenne


Navn:
komatsu

Kommentarer

hølmenbyn ær et lite høl i jorkloden


Navn:
komatsu

Kommentarer

gropakællen nå ere sengeti gitt


Navn:
komatsu

Kommentarer

je er ækte lifåssing je.nå kæn di lure på væm je er nå,


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Kjærringa ær løsten på øll. Ere snart færdi ?


Navn:
Nabo'n

Kommentarer

Oppe hos åss bor det en snørjøss. Han liker je itte


Navn:
Storfiskern

Kommentarer

Je æv. Dom var så stygge at je bare slang'n runt tel bare kjeften hang ijænn på kroken


Navn:
Maursluker'n

Kommentarer

Takk fårr opplysningen.Har tatt mange Horker i Lifåsselva utmot Lier..


Navn:
sportsfisker

Kommentarer

hvis snørrjøss blir brukt på en guttonge så kan den jo hete hva som helst.


Navn:
sportsfisker

Kommentarer

snørrjøss er et lokalt navn på en fisk. Hork er riktig navn.


Navn:
je ijænn

Kommentarer

Å ere årntlie namne på SNØRJØSSEN, skere stå


Navn:
Maursluker'n

Kommentarer

Å ere det årnlie namne på SNØRRJØSSEN ?


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Atal tone her nå gitt.


Navn:
E

Kommentarer

åssen gåre me øle?


Navn:
Skuffa

Kommentarer

Ring mæ ætterpå. Liker itte å bli kallt drittunge !!!


Navn:
hest

Kommentarer

Du er en drittunge!!!!!


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

kaldt?? dette er jo en av de fineste høstdager på lenge


Navn:
Frøsenpinne

Kommentarer

Kalt å jævli! Nå går je snart i hi.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Dæn gammle brua hette Klåppa. Dæn nye har`n Kåre byggd, trur je.


Navn:
Værvarsle i dag....

Kommentarer

Det ær spådd utrykkt fårr sol i dag.


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Det ær brua tell'n Lang-Hans det !


Navn:
Skania Vabis

Kommentarer

Hetter brua øfst mot dyrrudtjenne no?


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Gått ut på dato. Åsså var prisen for låg tel å kælles prostituert.


Navn:
Svingen Soulbrother

Kommentarer

Har vi itte prostituerte lenger? Vørti tå dom hænn da?


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Nå har By`n ælt unntatt dårlig vatt`n å prostituerte.


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

veit reddaksjon åpningstidene på sprøytebussen?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

I tjenne er det inga bakterier som overlever. Tjenne er tøffest.


Navn:
Æv da!

Kommentarer

Håper Dyrykjenne klarer sæ!!


Navn:
Vannkrise i Oslo !!!

Kommentarer

Vanne i Oslo har fått bæjn å gå på!!!


Navn:
En som har passert

Kommentarer

Sniker inn en oppservasjon: Sprøytebussen har kommi tell buttikken.


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Farkern... Må je ut å ta ett tel da!!


Navn:
itte innfløtt

Kommentarer

å ærre dykk meine egent-li?


Navn:
Utfløtta je au

Kommentarer

Trivli på Bjørkelangen?? å erre du har røkt nåa?,Ingen ved sinne fulle fem trivs der ute.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Mye trevlire på Røsskattbutikken på Bjørkelange.


Navn:
De husser je æv

Kommentarer

Men dænn luringen hadde kåbbla røret frå vasken rett på tanken i kjellern...


Navn:
Onanymen

Kommentarer

Je husser polti var hos Røsskatten en gong å tømte ut himkoken hass i vasken....


Navn:
Alehunden

Kommentarer

Too drunk to screw? Try Lierfossbrew!


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Jammen fint å få jømt fassaden te buttikken me en stor buss.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Bilder må sendes på mæil.


Navn:
Bestyrern

Kommentarer

Hen blei det tå bilde je sænnte?


Navn:
Lierfossbrew

Kommentarer

"Pale Ale" er tappet på flasker. Ferdig ettergjæret om 2 uker, hvis ikke alt dunster bort igjen.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det har je lurt no jævli på æv.


Navn:
Irritert nabo

Kommentarer

Åffer sker ælle diselkjøretøj stå å gå på tommgang støtt ?


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Gratulerer te rotavator å den nye fruen hass!!!!


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

I dag er det en stor dag. Nyggårdsguttungen og Hagbartsenjenta gifter seg 2 på Mangen Chapell.


Navn:
Svingen Soulbrother

Kommentarer

Anal-frabedt!


Navn:
ANAL-FABET

Kommentarer

Hær prater en om å være "dyssletiker". Je ær ANAL-FABET....


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Je har fønni meir på det elektriske lexikonet. http://no.wikipedia.org/wiki/Gropa


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Takke mæ tell å væra "dyssletiker" i stælle fårå stamme så fælt.


Navn:
tellere'n

Kommentarer

om je har telt feil, er det på grunn av at je har så få fingre.


Navn:
tellere'n

Kommentarer

peri behøver vel itte å skrivve kommentarrer 284 gonger?


Navn:
Måsabjønn

Kommentarer

Hei Peri! Og "skrives" skrives uten N. "SkriveNs" du lissom.... Tysselektiker kannuværra sjøl!


Navn:
Peri

Kommentarer

Hei, dyslektikere! Redaksjonen skrivens med EN d...


Navn:
jENS

Kommentarer

HEI, EG HETTE BÅGAN


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Forum? er det noe dom har innaføre det æller?


Navn:
Bare grunner

Kommentarer

Åffer årner di itte me ett forum å skrive på a?


Navn:
Måsabjønn

Kommentarer

Ja! Åsså Måsan 1935!


Navn:
NNTG

Kommentarer

Je søns Hølmby`n sku få 1931 å Spellævkroken 1932. Åsså kunne jo Kuhævven få 1934.


Navn:
Eni !

Kommentarer

Ja, det ær mange tå åss utfløtta Lifåssinger såm bor på Æversmon æller Uskæv.


Navn:
Et påstkontor ?

Kommentarer

La følk velge om dom vil ha 1930 æller 1933.Det er sekkert følk på Æversmon såm vil ha 1933!


Navn:
denn are 1933

Kommentarer

JE OPPFÅRDRER ÆLLE TE Å BRUKE 1933 LI'FÅSS!!!


Navn:
1933

Kommentarer

Nesten ikke til å tro at "syterne" faktisk har vunnet fram.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Tenkte 50 eller 100kr året for e-post og evt. himesie område skulle væra greit.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Å mye kåster det å få enn slik addresse?


Navn:
reddaksjon

Kommentarer

Det er nå muli å få e-post adresse navn@holmenbyen.no til en lendi billig penge.


Navn:
Trond Andresen

Kommentarer

hei Raymon har du noen plektere til meg tanta di er her hilsen Trond og Solveig


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Nå er siene lagt over på ny sørver som er bedre.


Navn:
?

Kommentarer

1933 ?


Navn:
Ny Sjærri

Kommentarer

Åss`n var magan på produsjonssjefen om sønndass mårran?


Navn:
Lierfossbrew

Kommentarer

Dunk nr.1 tappes på flasker i dag, lurdag. Dunk nr.2 gjærer nå og sker stikkes om neste hælj.


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

Åssen gåre i byn med brygginga?


Navn:
Grævtgramsen

Kommentarer

Je har gode minner frå svingen. Var hos a Ada å åt grævt.


Navn:
Onanymen

Kommentarer

Bra ingen tenkte på vebbkamera fårr trædve år sea. Da lå vi å skævt på bila me sprættert...


Navn:
Smatteknoken

Kommentarer

Webkamera! Viss je sladder i svingen kan je bli tiin da?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det jobbes me webkamera i svingen, men vi har itte fått årna det tekniske ennå.


Navn:
Oppservang

Kommentarer

Vindune på enneveggen på bedhuse søns itte på bilde.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Reddakktør`n kunne jo sett opp vebbkamera i Hølmesvingen.


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Trafikkmelding: Se opp for glatte partier i Hølmesvingen!


Navn:
Ævsjon !!

Kommentarer

Det husser je æv. Han var væl fire-fem trur je. Han jorde jo såm alle andre bare. Skræjk...


Navn:
Nabo'n

Kommentarer

Je husser Gravdalsguttongen var på ævsjon hos'n Tass, og kjøffte kaffekværn.


Navn:
Raymond

Kommentarer

Je husser je kjøffte godt hos Tass je.


Navn:
MF

Kommentarer

Je husser da dom grov ner tuta, og gravamaskin sto på hue i gørrelva


Navn:
NNTG

Kommentarer

Værste trussl i gammledar: ....så fåru se Høgbrua frå lufta.


Navn:
Fytte rakker'n

Kommentarer

Å hadde vi krefter ijænn, så prøvde vi åsså å sykle ifrå bikkja hass Ivar Skansen....


Navn:
tittin

Kommentarer

Hu Tittin hopper ikke i Gørrælva. Prøv å kasta i, så får dere se kjerringa mot strømmen!


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Kom a sæ lævs førom reiv brua?


Navn:
Han som bor i bilde

Kommentarer

Mora mi sætte fast tunga på rekkverke tel Høgbrua


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

je husse den sinte ælgbikkja som kom hver gong je sykla over høgbrua.vi begge hadde ca 40km/t


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Sønn at itte Høgbrua er der enda. Har ældri sett Høgbrua på orntli før


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Je husser`n Pær Ivar hoppa je. Fineste knekk`n i bynærme områder.


Navn:
Huffa mæ

Kommentarer

Nå kvier je mæ tell i efta. Kjærringa har sakt je må kløppe plen.


Navn:
Dænn husser je

Kommentarer

Det var trevli å se bilde tå dæn gamle Høggbrua.


Navn:
Gammal hopper

Kommentarer

Det var en berykta hoppbakke.Det var en såm fårrskræva sæ no jævlig en gong, husser je


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Seri heilt te venstre på bilde så seri unnarenne på dæn kjente Skansbærjabakken


Navn:
Lierfossbrew

Kommentarer

Etiketten er itte færdi disæina ænnå men "uttass nummer er vi uttass krangling"


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Håper det står 1933 Li'fåss på'n


Navn:
Sida jordet

Kommentarer

je vil ha Lierfoss Brew.. men skere stå 1930 elller 1933 på`n?


Navn:
Grunner'n

Kommentarer

Det blir væl hu Mekkelru som blir olfører væ


Navn:
Nysjærri ?

Kommentarer

Ære itte noen olførerkandidater frå Hølmenbyn, månn tru


Navn:
Lifåssing

Kommentarer

Næj. Det blir væl den tredje på rad, bare avbrutt tå en høllenning..


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Er det no overraskelse at det blir olfører frå Li'fåss?


Navn:
Lifåssing

Kommentarer

Det ser ut tell å bli olfører frå 1933.... Hurra


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Hurra fårr ny olfører.Nå blir det itte kulturhus å itte bjørkeallé på Bjørkelangen


Navn:
Raymond

Kommentarer

Je stemte gitaren nå je..


Navn:
Tanta di

Kommentarer

Je vill au smaka ølet


Navn:
NNTG

Kommentarer

Nå reiser je å stemmer. Da kan je klaga nåre itte kommer mære reklame i postkassa.


Navn:
itte væjt je !!

Kommentarer

Ja, hekke tå di dær såm vil væra olfører sker vi velge.


Navn:
Onanymen

Kommentarer

Je gidder itte å stemme i år hæll!!!


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Laga øl tå Gørrælvvattn? Husser æll pissinga frå brua da vi var små.


Navn:
nntg

Kommentarer

Je førrhånnsbestiller ei flaske me de nye ølle.Ittno vittsi å nommrera.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Kanskje uttaføre buttiken i hølmebyen æv? Den er jo itte så staselig lenger..


Navn:
Kompen

Kommentarer

Dænn bjørkealleen sku starte ve samvirkelage så vi slæpper å se den stygge bygningen.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

I dag ere enn stor dag i Gropa å omegn


Navn:
Savnet katte!

Kommentarer

Savner en lysebrunrød Main Coon katte. Ring på 92046435 hvis noen får øye på a


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Bryggeriet etterlyser gamle ølflasker i glass, minimum 0,5l, helst gammal murer. Noa som har noe?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

I dag ser byen's første bryggeri dagens lys. Vi starter med Weissbier i kveld.


Navn:
ItteSjenert

Kommentarer

Sa litt gla ti je,men hadde itte trengt be meg to gonger :)


Navn:
??

Kommentarer

Jasså! Kan man älska nån på avstånd ?


Navn:
LittGlaTiPåAvstand

Kommentarer

Nei å nei såm je savner hu derre på safirn,men tel hælja erra tebars :)


Navn:
Hølmen

Kommentarer

Åffer vil du ha me dato'n?


Navn:
I slekt me Hølmen

Kommentarer

Åffer kan itte daton på innlegga vises?


Navn:
Onanymen

Kommentarer

Ære blitt flævt å væra lifåssing ??


Navn:
MF

Kommentarer

Ti sker dom gruse igjen? kunne hatt på litt i hølmensvingen au snart vintern


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Det hadde kanskje vørti ett fætt !


Navn:
skøyer'n

Kommentarer

je trur at det blir 1940 bj.langen på alle.


Navn:
XO

Kommentarer

Hu derre Tintin eller hva nå hu hetter kan hoppe i Gørrælva!!


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Da hadde'n Bror og je gravøl i Osen vi..


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Je er for! Glømmer aldri dom tok himet mett ifrå meg..


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

enig med Auten-nissen.


Navn:
Auten-nissen

Kommentarer

Fatter ikke hva som er galt med 1933. Dette er bra for Lierfoss på lang sikt.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Hvis di satt ute å hørte musikk lurdass kvæll'n, så kom det frå øl&kjøttfestivalen.


Navn:
Kristin

Kommentarer

1930/1933, det er jo bare et tall. La oss heller samles om å skape aktivitet på Lierfoss.


Navn:
irrrritert

Kommentarer

hvis det er mange ukjente navn på mot 1933 lista det er mange som er blitt tvangsflyttet til 1933.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det må da væra noa som har billede tå høgbrua?


Navn:
Onanym

Kommentarer

Mange ukjænte navn på denna lista mot 1933. Itte rart at dom ær i mot...


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Er det fest borti her som itte er annonsert?


Navn:
1931,5

Kommentarer

For eller mot eller midt i mellom. Mot, stem her: underskrift.no/vis.asp?kampanje=1318


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Sker bygda splittes nåda på grunn tå detta påstnommere ?


Navn:
Grunner'n

Kommentarer

Å blire forno me 1933? Je håper det blir no tå.


Navn:
Funderer´n

Kommentarer

åffer så je bare Larsen/Hagbartsen på forsida tå indre her om dan?slektstreff æll?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Er det inga som har billeder tå den gamle praktfulle høgbrua som vi kan låne??


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

HighBrew?


Navn:
øltyst

Kommentarer

Hva med HøgBrew?


Navn:
NNTG

Kommentarer

Trur itte de går me bryggeri. De har vøri prøvd før i buttikken.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det går rykter om et øl-bryggeri. "Lierfossbrew", me vatten frå dyrrukjenne.


Navn:
Hølmen

Kommentarer

1933? Bryfjes!


Navn:
Meg

Kommentarer

Skrotniss'n kan bare reise te Gropa å bli klyft tå Hansemann!


Navn:
Urskæving

Kommentarer

Har læst præssemællinga.Har itte hatt no identitetskrise. Har ældri kallt mæ høllenning!


Navn:
skrotnisse

Kommentarer

1933 er jo nesten hølenning det


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Sker bli gått me eget post.nr.


Navn:
klodrik

Kommentarer

je har stått i kø på sakkyndig, der gikk det itte fort.


Navn:
kø elsker

Kommentarer

je gleder meg tel alle med nyttpostnr. står i kø for å forandre adressa i vognkorta sine.


Navn:
Onanym

Kommentarer

Dætta bilde i avisa på frædan var væl tå de største patriotene frå Lifåss!


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Børde itte Hølmenbyn søke om å få eget påstnommer ???


Navn:
irrrrrrritert

Kommentarer

var det et skolebilde eller var det velforeningen 1933 i avisa forrige uke?


Navn:
irrrrrrritert.

Kommentarer

det er tull med 1933. det er mange som må bytte enda dom aldri har tilhørt 1933.


Navn:
fraa Nygaard

Kommentarer

sku bare sjekke att d gikk,àa det gjotde d aa jo, heilt fra mallorca faktisk, itte daarlig


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Je er litt rædd hår gong je kjører over tuta, for dom kan jo rasa hoppes..


Navn:
HIken

Kommentarer

Ben Hur


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Men Jon Sigmund da! Du skriver i Indre om Fetsundbrua. Se bare på Tuta.


Navn:
Utfløtta

Kommentarer

Å ere ijænn tå Lifoss? Jo, de to styggeste husa i komun. Ittno å væra stållt tå.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Je søns det er bra att vi har fått telbasjat 1933 Li'fåss


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Å bytte tellbasjat tell 1933 ær bare tull.Alt såmm ær ijænn tå Nårges navle, ær navlelo.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Var det veteranbiltreff i by'n i dag uttass at reddaksjon vart tipse?


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

og detta har dom vist om lenge....men nå har dom fått munndiare og spyr tur seg alt mulig..


Navn:
nabo te by`n.

Kommentarer

nå krangler dom ijæn om 1933 typisk når det er bestemt.sytepaver.. ekte lifossing.


Navn:
NNTG

Kommentarer

Fønni finværet i Venesia. Tok de me himmat. Sleppere ut i mårra.


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

..og gått!


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

Jippiiiii. Såmmarn har kåmmi...


Navn:
bortante Nygaard

Kommentarer

da sker di ha tak for opplysninga, da blir d mat au


Navn:
NNTG

Kommentarer

Drittvær. Nå drar je. Harom pc der så sker je senne æij hlsing. Ha de!


Navn:
Metrolågen

Kommentarer

VÆRMÆLLING! Det ær spådd utrykt fårr sol idag.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Skjer det ittno i byn såmm det bør skrives omm længer æll ?


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

KØRP ER DA FØRR FAEN ITTE NO KRÅKE????? DÆN HETTER RAVN PÅ OSCHLOSK!


Navn:
Urinvåner

Kommentarer

Vi sker få att nittentreåtrædve uttpå høsten har je hørt !


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

De leita vist etter et kvinnfølk som hadde jømt seg under li'fåss-brua


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Storstilt polltihelliskofterjakt i efta. Noa som har no tips?


Navn:
måsabjønn

Kommentarer

Kok opp vatn. Ha ti mjølet og visp no jævli. Kok 15-20min. Rør. Ha ti sælt.


Navn:
Fortsatt Måsabjønn..

Kommentarer

matoppskrift.no/sider/oppskrift12393.asp


Navn:
Måsabjønn

Kommentarer

8 dl vann 3 dl sammalt hvete eller rug salt


Navn:
vøksi opp i Nygaard

Kommentarer

kjøp havregryn der står oppskrifta


Navn:
bortante Nygaard

Kommentarer

ere noa som har oppskrifta te villing/velling? husser itte heilt å d hetter. men d er lendig gøtt


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det er Sirkus i svingen. Starter 15:00 i dag, lurdag.


Navn:
Retroskalle

Kommentarer

Hælja feires med ny gitar!


Navn:
nabo te by`n

Kommentarer

feri væ... åså ere fredann au


Navn:
Je vill væra onnanym

Kommentarer

Ær bårgermestærn blitt retrofil æll? Je bare spørr...


Navn:

Kommentarer

Nååå


Navn:
tiliere beboer

Kommentarer

Takk. Nå ær bedhuse mærke tå på karte. Det ær/var jo en tå byns samlingsteer!


Navn:
nabo te by`n.

Kommentarer

Halloo...ser at det er ingen representanter fra HB-MC på pedtur .dette er meget svakt. skjerp dikk!


Navn:
.

Kommentarer

.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Reddaksjon sku hatt svølk for atte itte bedehuset er merke på kartet. Nå er det merke.


Navn:
NNTG

Kommentarer

Flæire bynære karer er på moppedtur te Dannmark. Kan føljes på www.bopeskruen.no


Navn:
Øyvind

Kommentarer

Tæll Hildur, Korpofag er ein sæxuællt aspåre pærsson som iter følkemøkk. Hælsen, Øyvind.


Navn:
Hildur

Kommentarer

Hva betyr ordet korpofag? Sjefen min veddet på at jeg aldrig ville finne det ut...Hjelp meg!


Navn:
tiliere beboer

Kommentarer

Har sett på åversiktsbilde tå byn.Bedehuse børde væll åsså vøri mærka !


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Je har vøri på Svinesund, Hönan ligger der ho låg! Om noa lurde..


Navn:
NNTG

Kommentarer

Ræjsebrev ligger unner ræjsebrev. Måda gåann å væra litt vakn?


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Å ere den linken er henn da? Finner'n itte je


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Vi har fått inn et flott reisebrev. Se egen link.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Da forventer reddaksjon reisebrev frå Talin.


Navn:
NNTG

Kommentarer

Sia virker her i Tallin äv.


Navn:
NNTG

Kommentarer

Sia virker her i Tallin äv.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

"Tuta me ulvene" er et kjent uttrykk frå område ve høgbrua. Ulven brukte å gjømme seg der før.


Navn:
Hiken

Kommentarer

Kommer uttrykket " tuta med ulvene" fra røra i gørrelva?


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Ere inga som har fått ti no bilde tå'n?


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Det gule var nordi her au! Men skjæret hang bare og slang.


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Spesielt flyfoto frå før 1800


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Vi oppfordrer ælle lesera tæll å sende inn gamle billeder frå by'n. Spesiellt gamle høgbrua.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Å kan detta væra? Ældrin hørt om noe sånt. Sker det itte væra høl i vegen?


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Ere noa som veit å detta er? Kan redaksjon få tatt et bilde tå'n. Men den er sky. Nesten ældri ute.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Etter at den gule greia hadde kjørt så var noa tå høla i vegen borte.


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Nå har je sett no som inga are har sett. Det var no gult som hadde et skjær.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Sker vi kåre de minste sexy tuta i A-H?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Å er'e som bråkar så fælt borti vegen?


Navn:
Kjærringa

Kommentarer

Regner med at alle har fått med seg at den mest sexy kommuneansatte bor like sør for tuta.


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Nyregrus? Så mye kanne det er i den grusen legger det seg aldri snø der..


Navn:
larmoa

Kommentarer

det er nyregrus fra skralle li´fossinger dom bruker!


Navn:
nabo te byn væ

Kommentarer

er det rullegrus dom bruker? :)


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Åffer ske dom gruse da det blir glatt uansett? Kan legge grusen på grusvega. Dom er så lændi hølete.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

det blir glatt når dom gruser.


Navn:
Måsabjønn

Kommentarer

Når`e blir glatt...


Navn:
MF

Kommentarer

Ti sker dom gruse fra lierfosskrysse igjenn?


Navn:
NNTG

Kommentarer

10/6 klokka 16.47. Nå er styggvart oppe ve gropa.


Navn:
Sida jordet

Kommentarer

Hrmf.... Da blir nok Hølmenbyen grillparty avlyst i år. Siden ingen kan ta det...Utrolig teit..


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Det er mye mulig, men trur ihvertfall dom er oppe i otta.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Dom er væll på vi'Otta dom som driver me denna vegen, er det det du mæner?


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Det på nersia er insajd innfårrmæjsjen


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Det hetter Ottadekke. Itte d R ekke, men DEKKE uttass R


Navn:
Sida jordet

Kommentarer

Pandur trenger trillehjølp t uka..Si ifra om du er ledig...


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Asfalt eller grusveg, får dom ældrin bestemt seg?? Er det noa som har no "insaid" informasjon?


Navn:
høllenning

Kommentarer

er det noe liv i hølmenbyn da?


Navn:
nabo te byn

Kommentarer

Asfalt... ja, så lenge det varte......


Navn:
Gropakæll'n

Kommentarer

Du får laga en repotasje om live i hølmenbyn


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Ser ut som vi har fått filmstjerner i bygda. Får laga en "hime hos" reportasje væ


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Asfalt????


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Kan itte vi hæller, ute å spæller!


Navn:
Sida jordet

Kommentarer

Hvem tar på seg Hølmenby`grillparty i år. Pandur har ikke mulighet... Lørdag 16.6.


Navn:
skællen

Kommentarer

Je likte tåpplua tella Ada je


Navn:
a.a

Kommentarer

Er du i tvil, kjør bil...


Navn:
Spelloppmaker'n

Kommentarer

En anni oltak frå bygda er ''Kjør me vett, ligg brett''


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Den som har mest penger på konto når'n dauer har vønni!. Gammalt hølmenbyordtak.


Navn:
Annonym

Kommentarer

Sønn me Pandurongen som liggner Reddakktør`n. Håpera vekksere tå sæ.


Navn:
langveisfra

Kommentarer

hvordan gikk det med retrophilia?


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Retrophilia spiller 21:00-21:30 på John Dee, og det er publikumavstemming!


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Retrophilia-bussen til Oslo er straks full. I kveld går den, 200 spenn for pakke tur med konsert.


Navn:
Møllpaukskællen

Kommentarer

Kanne&Cola


Navn:
Sida jordet

Kommentarer

Fam Pandur takker. Ja, hu ligner på raddaktørn gett..


Navn:
mææ

Kommentarer

Hoj


Navn:
Bestyrer'n

Kommentarer

Je var i By'n igår. Møtte stor gjestfrihet!


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Dom sier ungen ligner på meg. Uffda, det får je håpe ho vokser tå seg fort.


Navn:
Ida-pida

Kommentarer

Grattis Pandur! lykkeønskninger!


Navn:
Bjarte

Kommentarer

Oi,da må je få grattulere The Pandur family for en økning i hovedstaden:)


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Det gjelder da mobil-nettet :-)


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Vi opplever fortiden at vi har redusert og ustabil dekning i Akershus. Feilretting pågår.


Navn:
Reddaksjon

Kommentarer

Innbyggertallet steig med 1 i går. Fam.Pandur fikk ei jente!


Navn:
Skæving

Kommentarer

Ja te jakt på ulv!!!!Redaksjonen, Holmenbyen Online, 1933 Lierfoss, NORGE 
(Minimumskrav : Du beh?er datamaskin me skj?m for ?se dessa elektriske siene)
Dessa elektriske siene er sponsa t?www.pickfactory.no

?lt innh?l er kopibeskytte s?n at om noa er s?domme s?dom sku finne p?? stjela no her, kommer vi etter dom ?sl? dom i baksk?len me en f? 2x4".