Itte bare ulv som er sett ut. Nisseterror i svingen

Følk setter ut ulv, det er jo kjent. Men her ruller det opp en tå de værste krimsaka noensinne. Bare hør : For 4 år sea kjøffte a Siv 3 nissedverger på Nille. Ho behøllt 2 sjøl og ga bort en tæll a mor (ho Bjørg, men ho husser det itte). Ho brukte sine nisser første jula, men dom forsvant i løpet tå vinteren. Siv tenkte kanskje at dom var ti’i me snøskjæret på traktorn, så ho tenkte itte meir på det.
Nå for noa uker sea dukke det opp et par nisser ved ripsbuskene på campingen. En tenke at detta var noe unga hølt på me, og etterhvert spørte vi a Siv. Siv savna jo nisser, så ho tok dom me himmat.

Utsetting av nisser


Så dukke det opp en tæll. Dem fikk æv et godt him igjen og er klar for julestria hos a Siv. Da skulle’n tru ællt var som før igjen, dom 3 nissene har fønni himmat, men så plutselig dukke det opp en tæll i ripsbuskene på campingen! Inga gjorde krav på denna nissen, så dom tok’n i hus på campingen og la’n nemme julepynten. En har væll tenkt “i reine væla”, og itte tenkt nå meir på detta her, for det er så’n kan lure på om en itte har vørti litt tomlete.MEN så dukke det opp en tæll! Nå er det ællt i ællt 5 nisser! Reddaksjon er lendi interessert i tips for å oppklare denna saken.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.