Det ryktes at ryktebørsen har fløtta

Etter at små frisørsalonger og samvirkelag med sofagrupper vart borte så har itte følk hatt no stann å ha ryktebørsen. Før i tia kunne vi jo sitta på samvirkelaget heile dagen og følje me på følk mens vi drakk kaffi.. Eller vi kunne sende kjærringa tæll frisørsalongen, og når ho kom tebasj så kunne ho meir enn Wikkepedia!

Detta gjorde at følka i bygda var et levandes nyhetsbyrå fullt på høyde med NTB, Al-Jazeera, BBC News, Bloomberg L.P., NBC News, United News of India og fleire tæll.

Men detta har det vørti heilt slutt på, og det har vøri sånn lenge. Har di egentli stusse på detta?

Førje da’n så fekk vi nyss om at ryktebørsen er levandes, og tæll og me har vørti sentralisert. Dænn er fløtta te urskæv, og ælle representantene er bytta ut. Detta kan jo væra rykter, men vi har hørt det på bygda så det er ganske sekkert at det er sant. Dom sier at dessa representantene har hår sin styrke og spesialkompetanse og ihoppes sker detta væra kraftigste ryktebørsen som har vøri i bygda noen gong.

Nå grunner reddaksjon på om noa tå dikk kan bekrefte at detta er helt sekkert eller ganske sekkert sånn at vi slæpper å grunne så fælt på detta. Hænn er det ryktebørsen har etablert seg???

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.