Unntakstællstann i by’n

For 10 menutt sea smallt det no lendi bak huset tæll familien Pandur, nord-vest for Holmen gård. Det låt grøvre enn ett hæggleskøtt og heile huse riste. Detta er itte fyste gongen detta skjer, men det er fyste gongen det er så rått i været at en kan se tåka ligge over der det smallt. Det lukte noe tå det, men urå å si å det lukte.
Nå undres følk på å detta er for noe. Kan det være at det brenner ennå, der det var jordbrann for 20 år sea? At det ligger små gasslommer som tar fata og smæller nå og da? Redaktøren husser godt denna jordvarmen sjøl om han var bare en liten stara på den tia.
Kan det væra en hemmelig gruppe terrorister som øver seg på å sprenge bever? Kan det være det som ingen har sett som er der igjen? [Publisert 10. August 05]

Kommentar: Je veit å dænna smællinga er.
Det blei gifte bort en bonneunge på en gard borti her for ei ukes ti sea. I dænn fårbinnlsn så vare en anen bonneunge som bruker å tenne på dunnamitt unner sånne tellstællninger som markerte sæ litt ve en par annledninger dænn kvæln.
Trur han bomme litt på kallkulatorn dan regna ut å mye dunnamitt som sku te.
Det di hører om kvælla er no som hetter ekko, smælle jør en runde mællom åsa åsså kommere ijænn, da smæller det en gong tell. Sånn kann det hølle på heile uka.
Hælsn NNTG

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.