5 på gata

Di har nok sett det før, 5 på gata. Det er når en står i gata og stopper 5 følk, og spør dom om noe. Spørsmåla kan væra litt forskjellig. Det kan være om kleer, å dom iter, om dom er flinke tæll å trene og mye annet. 5 på gata er lendi populært i ælle aviser over heile landet.

Holmenbyen Online har prøvd å få tæll detta i lange tier, ja faktisk fleir år. Men det er itte så fælt me følk i Haneborgveien mellom Hølmebakken og Tuta. Det er rett og slett utfordrenes å få tæll detta her vi bor! I hælja så fresste vi igjen. Vi stog i svingen og glana heile førmæddan i håp om at det sku dukke opp turgåere æller å som helst egentli. Men nei, itte noen å se. Det eineste vi såg var ei kjærring me ei lita gneldrebikkje, men dænn tørde vi itte stane.

Ei stønn tenkte vi på om vi skulle banke på dører og be følk ut, men en seriøs mediabedrift som detta kan itte væra så atal læll.

Men så tenkte vi, sker vi gå innover sievega og se om det sku væra no levandes sjeler der? Kanskje noa var uttaføre huset sitt og dreiv me blommer æller slo graset?
Vi tok tå i Hølmensvingen og resste oppover mot Nordre Holmen gård. Strass vi var over kulen ve gamle frisørsalongen så vi 4 damer!!! Ja, nå er jo itte reddaksjon kjent for å jukse og bedrive fanteri, men sker vi få gjort detta intervjuet så er vi nødt tæll å ta denna muligheten sjøl om det var bare 4 intervjuobjekter.

4 på gata

Da vart det 4 på gata. Det var 4 unger damer vi møtte. Dom var blonde, litt lubne og sjenerte. Kroppsfasong og holdning vi itteno me. For om vi hadde hatt no me det, så hadde vi vørti beskyldt for å mobbe. Og det sker vi itte ha på oss!

Intervjuet vart avbrøti

Første spørsmål er jo Å hetter du? Men her trengte vi itte spørja engong, for damene hadde navnskjelt. Dom hette Eva, Lena, Berit og Regine. Regine, dænn må være utlending tenkte vi. Resten tå spørsmåla måtte vi bare gi opp, for dom var midt i mæddan og hadde itte stønner tæll å prata me oss. Vi prøvde mange velformulterte spørsmål, men fekk bare no grynting tæll svar.

5 kommentarer om “5 på gata”

 1. Synes at redaktøren kunne spare oss sarte sjeler for sånne grisebilder. Skamme seg skulle han.

  Svar
  • Noe av det morsomste jeg har lest her. Fortsett med intervjuene så kommer nok jeg forbi på en treningstur så da blir det 5. 4 griser + meg. Ei berte fra Oslo med hytte i Mokroken.

   Svar
 2. Hi hi, nei de holder seg vel inni husa de andre som bor der i disse koronnatider tenker jeg. Får nok prøve igjen til høsten når potita skal opp

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.