Plussartikler(+) på Holmenbyen Online?

Etter att redaksjon nærmest uforskyldt spredde rykter på bygda om å mange som lesere vi har, kom det inn et forslag. Eller nærmere sagt ei oppfordring : “Di må begynne med Hølmenby’n +”! (det vil si plussartikler). At følk må betale penger for å lesa nyhetene her altså.

Mange som leser nyhetene her heilt gratis

Ja, for det går an å få fram statistikk på edb-maskinen her som viser å mange leserer vi har! Det gjorde vi i dag, bare for morro skyld.
Ifrå fyste Januar tæll i dag har vi runda 2800 leserer godt og væl. Og det er itte samma individet som sitter og leser 2800 gonger. Neida, det er 2800 forskjellige følk!
Detta er en økning på over 200% sea i fjor. Nå vart di imponert læll!

Vi veit at som Hølmenbygding så er en ofte litt sparsommelig (for å si det pent). Så plussartikler i denna lokal-avisa kommer nok tæll å slø dårlig ut. Kanskje det gjør at noa lagar ei konkurrerende avis, og at inga gidder å lesa nyhetene våres no meir. Da avvikles jo heile redaksjon.

Økonomi

Men sker vi tenke litt økonomisk så hadde det jo vøri lendi fint å fått litt betalt for denna tunge journalistikken vi driver me æv. Det koster jo tid, svette, penger (drivstoff og bestikkelser). Det koster å ha et nettstælle. Det hender vi må kjøpe kringle og kaffi tæll skravlekjærringene… Ja det er mange utgifter.

Redaksjonsmøte angående plussartikler(+)

Etter et kort møte der heile redaksjonen var samla vart vi enige om å gjøra som før. Holmenbyen Online kommer te å være gratis inntil vi får dårligere råd. Og da mener vi så dårlig råd at vi tørker tannpirkera i solveggen og bruker dom ommatt neste dag.

Vi gjør som ællti. Og at dom som vil legger ei flaske me dårlig brænnvin i postkassa tæll redaktør’n som vanlig.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.