Psykiske skader tå likestilling

“Moderne likestilling”

“Moderne likestilling” er når ællt husarbe sker deles likt mellom gubbe og kjærring, mens gubben tar seg tå mannfølkarbe som vanlig. For det vil itte kjerringene gjøra. Eller så kan dom itte, for dom får det itte tæll. Vi tenker da på å bytte plugger i bilen, kortslutte lampettledninger, hyppe pottiter og slø gras me ljåen…

Mange mannfølk har vørti kav krakilske tå å bli pressa tæll å gjøra kjærringarbe. Noa tå dom går det bra me. Det er dom vi kaller for tøffelhelter. Andre får langvarige psykiske problemer (blir gærne og får støllerøkk). Dom ser du oftest kjøre rundt i bygda på gamle mopeder.
Det kan gå bra ei stønn før det slør ut. Men hat og sinne bygger seg opp og det utløses en eksplosjon som slør ut på Richters skala.

Tia det tar varierer. For enkelte karmenn kan det gå sekunder, men for den tålmodige og meir underkua typen kan det gå årevis. Så detta er det ingen fasit på i det heiletatt.

Et eksempel på at det revna fullstendig for en kæll kan di se om di rusler me stutte skrett mellom Haneborg Skole og Hølmenbakken. I rein frustrasjon er det en kæll som har kaste skurebøtte så hanken har sprøtti tå, og såpeskuffen tæll vaskemaskinen æv. Kan tru han var desperat stakkar!

Vi veit itte å hekke detta er men har full tillit tæll at ryktebørsen graver fram meir detailjer i denna saken.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.