Takk for et lendi ulikt år!

Og takk te ælle dikk som leser nyhetene her.

Holmenbyen Online har hatt en go oppsving i år. Nettsiene har vørti oppgradert og gjønnomgått med lupe. Mange leser avisa. 4000 leserer på ett år må jo være bra for ei lita lokalavis som dette, eller å trur di? Er’te sekkert at ællt er følk hæller, men dom tæller ihvartfall på statistikken.

Detta er sekkert agurknytt for dom fleste, men det ligger såpass stor stolthet bak det, att vi tenkte statistikkene måtte fram.

Da blir det desto meir interessant å se samma diagramma neste år. Klarer vi å øke? For at vi sker øke må vi publisere viktige nyheter sånn som vi har høllt på me. Send oss gjenne tips og billeder om di kommer på noe, ser noe, hører om noe eller trur di hører om noe som kanskje kan være sant.

Det hjølper om di deler æv. Ja, fortell følk om denna avisa! Det må di ha i bakhue hår gong di er på EDB-maskinen og surfer på verdensveven.

2020, et lendi ulikt år har det vøri. Mest på grunn tå denna korona’n

Å hekke sku trudd at det sku komma et så fælt virus som spredde seg fortere enn rykter på bygda? I begynnelsen tå Mars stoppa heile landet opp. Vi vart nødt om tæll å gjøra om på dagli’e rutiner. Mange måtte lære seg å vaske henda ettar att dom hadde vøri på dass. Vi måtte hølle avstand og bruke bleie i tryne.

Sjøl om vi har vøri flinke på detta har viruset kommi i nye bøljer. Og detta fanteriet ser itte ut tæll å stane me det fysste. Om en hadde fyllt badekaret me himebrent og liggi der sea Februar så hadde sekkert detta virusfanteriet klart å smitte læll! Det er dessverre varsle nye bøljer og muterte varianter tå styggedommen. Vi må være flinke ei go stønn tæll. Ælle samma! Kanskje nyttårsforsette ditt bør væra å vaske snørrduken du har i lomma?

Jula 2020

Nå har dom fleste kommi seg godt gjønnom Jula tross denna virusen. Uttaføre mangt et hus har det lukte røyk frå blaut ved. Gubben har vøri i skjule og børi tunge bør me ved, kjærringa har skure så grønnsåpelukta sitter i klea tæll påske. På julekvelden var ribbesvora sprø som tørke gjeddeskinn, medisterkakene gikk ned på høykant. Stort inntak tå rødbeter gjorde at vi meig rødt. Karva frå akkevitten reiv i nasan så kraftig at itte engong en Indisk kokk hadde ørka lukta! Jula vart ganske normal tross ællt!

Dårlig avslutning på et ellers ulikt år

Tragedien i Gjerdrum er i ælles tanker akkurat nå. Det er forferdelig at sånt kan skje. Ælle tenker på detta og føler me dom som er berørt. Hjelpemannskap gjør ællt dom kan og følk stiller opp i strie strømmer. Det er et bra hjølpeapparat vi har i detta landet. Men det er itte tæll å grunne på at det kan ha gått liv.

Dette demper jo stemninga på nyttårsfeiringa betrakteli. Vi får fresste å kose oss i kvæll vi som kan. La oss samles i dom små gruppene som er lov. La oss virkelig setta pris på dom vi har, og det vi har. Det er vikti’re en noen gong nå. Vi veit itte håssdan 2021 blir.

Godt nytt år frå oss.

Reddaksjon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.