Terrorangrep på Harathon Gaard!

Innfløttere kan væra skumle følk, detta har Skogbestyrer’n på Harathon fått erfare idag. For det fyste har grunneier’n på østre del’n bestemt seg for å itte så te jorda i år. Det er så seint her oppe, at sea gaupa hadde tie plogen, fekk’n itte montert denna foran skjærabordet på tresker’n. 
Med detta i bakhuet såg’n på at våronna drog ut, og det sku bli slam på jorda i år. Detta har ført tel at det har vørti plassert ut store hauger med møkk uttafør bestyrerresidensen. Dissa møkkahauga er tydligvis fulle ti fluer, for det kryr det tå! Åsså som det lukter! 
Det var detta som tydligvis sette huet på Dieselpus i sving idag. Oppildna ta Sarinangrepet på T banen i Japan begynte en djævelsk plan å ta form. Dieselpus som er en skipskatt ta grensesvensk herkomst så sitt snitt tel å slø spiker’n i kista for videre bosetting i bestyrerresidensen. 

Gjentatte gonger har kattefaen driti på gølvet, BORTVED kassa si. I dag derimot, blei utysket tie på fersken ta bestyrer’n sjøl da’n sku laga seg meddag. Grillinga han hadde gleda seg tel i heile dag gikk i vasken tå møkklukta ute, så det sku bli kjøttkaker inne. 
Et direkte frontalangrep på katta medførte at ho dreit oppetter vegger og skåp, inkludert seg sjøl. Ho søkte dekning under en sofa, som den au blei driti på. Da ok katta ut! I friluft unnslapp ho såvidt tenna på østsibirske laikan Leya som hadde postert på gangtrappa, intetanende om dramaet som utspant seg inne. 

Det er nå ei innvandrerkatte mindre her på residensen, gølv og kjøkken, sofa og kammers er reinskura, men det er fortsatt en litt preget skogbestyrer som sitter og funderer over å gærn denna væla har vørti. Ske en itte engong gå trygg for husdyr som kommer te landet vårt som flyktninger? Makan tel åssen det har vørti. 

Skogbestyrer’n har teslutt ei lita bønn. Er det noa der ute som har løst på ei sterilisert hokatte med lite hue, store ævver, tynn pistrete hale, og en litt halvfeit skrott med akutt siklerompe så kan denna overleveres så fort ho evt. kommer att. Nesten ubrukt sandkasse følger med. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.