Uidentifisert objekt oppservert

En turgåer oppdaga i dag noe mystisk da’n sku krysse tjenne. Bort’ve utløpet tæll gørrelva mot Hølan så’n no som lå langflatt. Ved nærmere studdering (uttas å ense selvfølgelig) ser det ut som pælsen tå et slags dyr. Men å er det? Det måler cirka 35 ganger 20 tommer. Det ligner itte på no anna dyr heromkring. Kan det væra en gropersnok som har bomme krafti på spellhauggropa, og vørti så flau att’n kraup tur sitt ega skinn? Er det en kloregnager som har grøvi seg hit frå are sia kloden? Er det en kjempe-ikønn som har sulte forderve, så bare skinne vart att? Er det restene tå det som høller et helvettes leven i tjenne i helgene (som vi ikke veit noe om)?
Det ligger der enna, for vi har itte tørt ense det. Så di får gå stann sjøl, og glana. Reddaksjon er takknemlig for tips i denna saken. 

Svar frå leser: De obbjekte du har glana på er en nøkk. Je sån ofte i gammle dar da je var unge, men da var’n mye større. De var full kjenne tån på dæn tia, å han åt onger sa de vaksne. Je vil bare advara dikk så de itte blir ti’n da isen blir tunnere.

Svar frå leser2: Je trur det var rester ta en svinepels du såg ved tjenne. Bestfar tel en 
jeg tjenner sa at når gjedda kommer da stikker svinpelsen ta da…
Hilsen En som kjører att og fram hår skafte dag

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.