Kjørte tå i svingen me stjøli bil.

I natt var det en som støllekjørde me stjølin bil og var kar om å reise tå vegen i svingen. Hølmesvingen er som kjent glatt som vaselin på varmt badegølv, heile vinter’n!

Etter mislykke forsøk på å få hjølp frå naboer kom redningsbilen og drog’n tur. Dom skjønte nok itte at bilen var stjøli, så han fekk att bilen. Han sa jo det var dama sin bil og vi er itte vant me att følk ljuger her.

Bilen vart stjøli frå Bjørkelangen i natt. Dom som eide bilen etterlyste den på Facebook. Når redaktør’n var oppe å pisse på mårraskvisten så hørte’n no lyder frå vegen. Det var Falken som drog tur bilen. Reddaktørn er på Facebook sjøl og kommenterte detta han hadde sett. Da tok eiera kontakt.
Hvis du lurer på å Facebook er for noe, så er det akkurat som ei internett-sie, og dænn har erstatte ryktebørsen i stor grad.

Takke væra intens bruk tå skravlekjerringer, ryktebørs og rullgardinmorse og fløtting tå blomsterpotter i vinduskarmer årna det seg. Ryktebørsen var nesten heilt sekker på at dom visste hekken det var, og et vitne kunne bekrefte at den stjølne bilen stod på dænn adressen!

Reddaksjon har gått igjønnom siste 30 års historikk tå utforkjøringer i Hølmesvingen og regne seg fram tæll at bilen kom østante.

“Kjell kjeltring” fekk besøk tå Onkel pol’ti, så da får vi tru han blir prata te! Hølle på sånn!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.