Illegal klubb fønni på Lierfoss

Nå som det itte er lov å samles no stann på grunn tå coronaen prøver følk seg me ælle mulig løsninger for å kunne ha det trevli i lag. Reddaktørn er stadig ute og trimmer bort ribbefettet som ligger som seig smultringrøre rundt skrotten. På dessa tura ser en ei utvikling i det som ve første ævvekast kan se ut som forsøpling i vegarenna. Men det er det absolutt itte!

Illegal klubb på Lierfoss, mellom vålertoppen og øtten. Her, tæll venstre høller dom på.
Her, mellom Vålertoppen og Øttenkryssen er det oppdage illegal klubb.

I innfartsåra til bl.anna Hølmenby’n og Mangen viser det seg å væra en ulovlig klubb der følk møtes på natterstier. Ja for det må være natterstier, ællers hadde jo følk som biler forbi sett det og rapportert detta tæll sjølveste Engen.

Det ligger det fleire tomme brænnvinsflasker her, tomgods frå blandevatten (Redbull, som visstnok er like farli som kaffi, om en drekker mye tå det). Det ligger drekkebeger der æv, og sekkert meir. Men reddaktør’n tør itte gå ned i vegarenna for å leite, for da kommer’n itte opp att uttas hjølp tå Falken.

Vi kan nok regne med at dom spæller kort der æv. Sekkert no ulovlig som Poker eller lignende. For sånt er vanlig på illegal klubb! Det er er fin og ganske flat stein der som dom bruker som bord tæll kortleiken.

Drekkebeger og stein tæll å ha kortleiken på.

En sker itte tru at dessa kara er stutte! Detta er et strategisk stælle å bygge opp en illegal klubb på. For her passerer jo trafikken frå Sverige, og da får dom sekkert forsyninger me brænnvin frå rett på bordet.

(Akkurat nå er det itte så mye smuglertrafikk, for om du gjør det må du sitta hime me kjærringa i 14 daer og det er det vel inga som ørker!)

Tomme brænnvinsflasker og blandevatten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.