Vanter vatten

Å skjer nå? Det finns itte en dråpa i krana!

Klokka 14:57 kom fysste mellinga inn tæll reddaksjon. Det var naboen som ringte og spørde, «har du vatten?» Akkurat da var store deler tå hovedredaksjon på poltur, så det var litt uvisst. Men hos redaksjon finns både blandevatten, øl og isbetar. Så det skulle gå bra læll.

Rett etterpå var reddaksjon klar over sine verdier

Rykter går lendi fort, og det tok itte lange stønna før vi hørde at følk itte fekk driti. Sisterna var tom, og dom fekk itte brukt vannklosettet!. Itte var dom kar om å tappe vatten ti ei bytte så dom fekk dri’i ner hæller. Det fantes itte vatten noa stann.
Da vart reddaksjon klar over at vi satt på ei gullgruve! Her må vi ITTE på dass akkurat nå, og vi har itte bare ett, men TO vannklosetter med smitfulle sisterner!

Enten eller

Her i by’n er det som regel for mye vatten. Det flyter over vegen og lammer infrastrukturen opp tæll to gonger i året. Vi tenker sjølvsagt på flommen ve tuta.

Å er det som har skjedd i dag?

Vi må prøve å tenke oss tæll å som har skjedd. For informasjonen frå kommun er litt sparsom ennå. Er det :
A: Bessen som har grøvi av vannledningen.
B: Gropersnoker’n.
C: Dænn sagnomsuste flygende tælliken som har drøkki tomt tjenne.
D: Tælan.

Trenger hjølp frå publikum

Det er fredass efta. Følk sitter kanskje me en liten skvett i vannrøra og lurer på om dom sker blaute en klut og vaske seg i skrevet tæll hælja, æller bruke det dyrbare vattnet tæll å blande seg en «VVS» (varmt vann & sukker) tæll dagsrevy’n.

Uansett så får vi håpe vattnet kommer tebasj snart. Det er jo best for ælle at følk kan lukte godt og væra i godt humør på en fredasskvæll. Det er jo ulikt nok i denna korona’n.

Siste nytt: Melding frå kommun

Kommun sender elektronisk mælling te følk og skriver at vi sker kunne blande oss en VVS og vaske skrevet frå klokka 18. Dom skriver æv «Når vannet er tilbake kan du oppleve misfarging og luft«.

Detta med luft finns det medisin mot. Om du går rundt og fiser konstant så veit du at du sekkert at du får kjøfft piller på apoteket som hjølper mot detta.

Hør på kommun! Begynn å ta dom me en gong du!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.