Coronaviruset nærmer seg by’n

Dette er itte tæll å tøyse me. Coronaviruset har kommi. Og det er farligere enn manneinfluensa, fævvleinfluensa’n, fyllesjuken og hølet i ozonlaget. Noa sier at det kan ta livet tå opp tæll 70% tå oss. Hvis det blir så gæli så synker manntallet i by’n her me 40 følk og det blir nesten inga igjen tæll å følje me på trafikken (ref. siste følketellinga)

Symptomene på Coronavirus

Sånn ser'n ut denna Corona'n
Sånn ser’n ut!

Hvis du har feber, sår hæsj, hoste og tungt for å puste så kan det væra at du er smitte. Spesiellt hvis du har vøri i Kina. Men det er det jo inga her frå by’n som tar seg rå tæll, så det må jo være om det har vøri no Kinesere på gjønnomreise her i by’n. Men det har det nok hæller itte, for nærmeste severdigheten er jo binderssteinen ved Lierfossbrua og det er vel inga som aker viere innover mot Spellhaug.

Å sker du gjøra om du trur du er smitte?

Ta kontakt med doktor’n din, eller ring legevakta på telefon 116117

Og ellers?

Høll deg hime så mye du kan. Itte håndhæls på kinesere æller følk som har vøri stann å resst. Brænnvin sker visst væra bra. Reis stann borti gamle Tass-butikken og se om det kan væra att no rester tå stor-produksjonen i 1982, æller så har du vel en skvett i kjellern tenker vi. Detta kan du blande i såpe (ja, brænnvin og såpe) og vaske henda me. Brænnvin dreper Coronavirus srø.

Feik njus! Brænnvin dreper itte ælle bakterier sjøl om det er reint, så vi anbefaler deg å handle noe som heter «antibac».
Reddaksjon.

Her i by’n er vi ganske sekre og kan isolere oss frå utombygds. Vi kan slø ned begge bomma ve Høgbrua (Tuta), da har vi stengt østante. Og så kan vi la gneldrebikkjene i frå Hølmebakken, via Bedehuset og tæll Hølmen sentrum skremme viruset tebasj oppover Hølmebakken om det skulle komma vestante.

Viktige lenker så du kan lesa meir om detta

Helsenorge

Følkehelseinstituttet

Norsk Helseinformatikk

5 kommentarer om “Coronaviruset nærmer seg by’n”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.